|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krči
7.8.2008 7:09:27   
Irena83
Hoj!

Ne vem ali je to normalno, da me na vsake toliko časa krči dajejo, kot da bi dobila menstruacijo? Sem v 7. tednu nosečnosti.

LP, Irena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krči
7.8.2008 9:49:36   
pomar*ANČA*
hm..ja je.... mene so dajali vse do 25 tedna, zdaj imam pa druge težave pa teh krčev sploh ne opazim večuser posted image

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krči
7.8.2008 12:51:25   
Irena83
Si že rodila ali si že proti koncu nosečniškega obdobja ;)

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krči
7.8.2008 13:34:00   
sirenetta
V začetku nosečnosti so rahli krči pogosti - gre za širjenje maternice, ki se pač prilagaja in se širi. To je ok in je normalno.

Če so pa zelo boleči in močni in jih spremlja kakšen izcedek, pa čimprej k G, ki ti bo predpisal ležanje, ker gre lahko za "popadke", ki pa vsekakor v 7.tednu niso zaželeni. V tem primeru boš morala odležati celo user posted image .

Najbrž je ta prvo (torej samo normalno širjenje in prilagajanje maternice), tako da bo minilo samo od sebe in ni razlogov za skrb.

Srečno user posted image ti želim user posted image .

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krči
7.8.2008 20:33:12   
Irena83
Ja točno tako občutim kot si mi prvo opisala. Na vsake toliko začutim ampak ni tako, da ne bo mogla zdržat, menstrualne krče sem imele precej bolj boleče. To pa me samol na vsake toliko, ampak ni hudo. Izcedka pa na srečo ni, tko da hvala za ta odgovor, si mi precej olajšala stvari.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Krči
8.8.2008 9:24:32   
irenav
Jaz sem bila v 8em tednu v bolnici in tam so mi proti krčom dali magnezij. Od takrat spijem en Magnesol na dan (150 mg + dodatek za nosečnice, ki ima običajno 100 mg). Menda lahko zaužiješ do 900 mg/dan, višek se izloči z urinom.

Lp, Irena

_____________________________

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Krči
30.3.2022 20:19:38   
Lelly28 RR
proti tem krčem pomaga magnezij.
Tudi jaz sem jemala Magnezij od Krke, saj je edin ki ima preverjeno sestavo, kajti tisto kar kupiš po običajnih trgovinah nima preverjenih sestavin.

(odgovor članu irenav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?