Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa ni nič tako kot bi moralo biti. Ti trzljaji so se začeli dva dni po rahli krvavitvi.
mi pa tudi malo zamuja, kar me sploh ne preseneča, test negativen. 
). Jaz pri sebi sumim vnetje, ker sem dva dni pred krči imela rahlo krvavitev (ni bila vgnezditvena!) in zadnje dni opažam, da so krči pogostejši, če imam ledeno mrzle noge. Mogoče je ravno zaradi tega vnetja bila tudi ovulacija tako pozno. O madona, že sama sebi postavljam diagnozo, kdo sploh potrebuje ginekologa!
Vem pa, da ni vnet mehur, ker tisto pa boli kot sam hudič!
pocakat, da pride moja G nazaj. Ampak ostali pogoji so, tako da smo kr zaceli, pa kar bo pa bo, nismo vec med najmlajsimi, je treba pohitet
vsak drug dan, ce hocemo
Sedaj je postalo vse skupaj že bolj konkretno in je čutiti kot bi se nekaj premaknilo in nato temu sledita npr. dve zaporedni brciki ... Spoky! Resno razmišljam, da bi šla na UZ, ker me je začela grabiti panika, da ni kakšna trakulja tam ujeta.
? Upam, da je slednje.
. Ne me resno jemat. Sem malo dobre volje, ker je saj
Zadnjič sem nekje brala, da razmišljajo o spremembi zakonodaje in bi v ginekologijo bolj aktivno vključili babice, predvsem za tiste ženske, ki nimajo resnejših ginekoloških težav. Meni bi včasih prišlo zelo prav, če bi se lahko pogovorila o določenih zadevah s strokovno osebo in verjamem, da bi ginekologu samo jemala dragoceni čas, ki ga potrebuje za ženske z resnejšimi težavami.