Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, sem dobila avgusta datum za LEKO.
  , sem dobila avgusta datum za LEKO.   27.5.07, v torek 19.6.07 (24 dan- moj ciklus traja 32-35 dni) sem pa dobila rjavi izcedk-krvavitev, in tudi v sredo zjutraj je bilo enako, v sredo zvečer je bilo vse ok in zato sva z možem
   27.5.07, v torek 19.6.07 (24 dan- moj ciklus traja 32-35 dni) sem pa dobila rjavi izcedk-krvavitev, in tudi v sredo zjutraj je bilo enako, v sredo zvečer je bilo vse ok in zato sva z možem , ko pa se je pokazala močna krvavitev in bolečina v nožnici, danes je ponovno samo malo sledi o krvi.
  , ko pa se je pokazala močna krvavitev in bolečina v nožnici, danes je ponovno samo malo sledi o krvi.   Podobno se mi je že dogajalo vendar še ob manjših naporih (napr. dvig sesalca, nošenje malo težje vrečke iz trgovine...)
   Podobno se mi je že dogajalo vendar še ob manjših naporih (napr. dvig sesalca, nošenje malo težje vrečke iz trgovine...)  Prosim, za vaše mnenje!
  Prosim, za vaše mnenje!