|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhinje Noblessa...
14.10.2008 8:57:10   
Katey
odločava se za nakup te kuhinje in me zanima, če jo katera ima in kako ste zadovoljne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhinje Noblessa...
16.10.2008 9:24:11   
Cacka02
Mi smo se odločili za kuhinjo Nobilia (kar naj bi bilo enako Noblessauser posted image ). Kuhinjo nam bodo montirali v roku 3 tednov, tako da ne vem kakšna je kvaliteta, se kasneje oglasim.
Lahko pa povem, da smo gledali tudi v GA, kjer prodajajo Noblesso, ampak smo se odločili potem za Nobilio, ki je bila cenejša, pa še boljše kvalitete naj bi bila. Aja, naročilli smo jo v Il Ambienti v MS.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuhinje Noblessa...
16.10.2008 10:46:41   
Katey
O super, da si se javila. Me res zanima kako pa kaj je s temi kuhinjami. Kakšne barve kuhinjo ste pa izbrali?
Midva sva šal tudi gledat v GA in v Kerin Povirk, pa se še ne moreva odločit, namen pa jo imava menjati januarja. Za vse informacije ti bom hvaležna pa kakšna fotka je tudi dobrodošlauser posted image .

(odgovor članu Cacka02)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kuhinje Noblessa...
16.10.2008 16:30:01   
Cacka02
http://www.nobilia.de/#/produkte/showroom/hochglanz

Moja je na deveti strani, model Lux 812. Je krem visoki sijaj, pult in otok pa imam v temnejši barvi, kot na sliki.

Ko bo kuhinja postavljena, se javim s fotko.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kuhinje Noblessa...
16.10.2008 17:52:35   
Anonimen
Nobilia je enako kot Noblessa, tovarna trži iste modele kuhinj pod dvema različnima imenoma. Zakaj, ne vem točno, je pa Nobilia največji proizvajalec kuhinj v Evropi. Srednji cenovni razred. OK kvaliteta, ni perfektna, ni pa tudi slaba.

Aja, mimogrede: ni važno samo katero kuhinjo kupiš, temveč tudi kje jo kupiš. Ne zaradi same cene (sicer tudi to), temveč zaradi zanesljivosti pri naročanju, ne/hitremu odpravljanju reklamacij, ne/strokovne montaže,...

< Sporočilo je popravil Ankica -- 16.10.2008 17:54:46 >

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kuhinje Noblessa...
17.10.2008 8:48:43   
Katey
Cacka02, super kuhinja, midva sva tudi odločena za kuhinjo v krem ali v beli barvi, vsekakor pa visoki sijaj, nisva pa še v celoti odločena ali bo to Noblessa/nobilia ali katera druga, včeraj sva si šla ogledat tudi kuhinje EWE in so prav tako odlične, zdaj je pa odločitev še toliko težjauser posted image . Fotke pa le pošlji.

Ankica, hvala za informacijo. Če pa mogoče veš, kje bi bilo najbolj pametno naročiti kuhinjo Noblessa/Nobilia pa le povej. Pa tudi kakšne ideje pri izbiri proizvajalca kuhinj so dobrodošle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kuhinje Noblessa...
16.11.2008 21:17:37   
SREDA
Midva sva pa kupila kuhinjo Nobilia v Kranju, v Dolnov centru. Salon sva najdla slučajn. Kuhinja je bila najcenejša od vseh.  Kuhinjo so dostavil, zmontiral brezplačno. Sva zelo zadovoljna. Priporočam.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kuhinje Noblessa...
19.2.2009 23:15:19   
jennita
Kot je že bilo napisano, je Nobilia isto kot Noblessa. Razlike so pri nakupovanju. IlAmbienti, ki prodaja Nobilio bi dodatno računal montažo in razdelilnik za predal, Rutar na veliko preračunava in moraš k njim priti s konkurenčnimi ponudbami v smislu "dajte mi za tolko minus XXX EUR", da potem dobiš primerljivo ceno. Ampak pri Rutarju imaš potem občutek, da si ful dober deal nardil. Pri Noblessi ti bodo razdelilnike podarili, tistim zelo simpatičnim ali vztrajnim, pa znajo še ponuditi ročaje, ki so sicer za doplačilo, v ceni kuhinje. No, mi smo se odločili za Rutarja, ker smo z vztrajnostjo in odločnostjo dobili malenkost višji popust, s tem da smo vzeli Bosch aparate, ki jih Rutar prodaja raje kot kakšne druge. Dobavni rok pri Rutarju je 2 tedna daljši kot pri GA. Aha! Pa obojni so se res potrudili in lep izris nardili (s vsemi odprtinami v zidu).

(odgovor članu SREDA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?