Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pred svojim compom. Na samo zanositev to ne vpliva najhujše kar naju lahko doleti je strogo ležanje in upanje na čim daljšo nosečnost. Tako da vem kako se počutiš in kar ti lahko rečem je glavo gor in upaj na najboljše. Ni vse tako črno, kot se sprva zdi. Jaz delam na prvi zanositvi in vedno imaš v mislih kako boš s trebuhom okoli nakupoval in se veselil, nato pa ti nekaj takega vse podre in vse kar vidiš je sebe s trebuhom v pojstli. Ampak veliko jih je moralo preležati in če je to cena lepe zdrave bebike potem bom pač par mesecev bivala v pojstli. Uff sem se razgovorila. Hotela sem ti samo reči da počakaj in boš videla kako bo vse šlo. Nekatere so imele poseg pa je bilo vse o.k., druge pa so morale preležati zadnje mesece in upati da ostane bebika čim dlje noter. Poleg tega ti lahko tudi naredijo cirkulažo (ti zavežejo mv) in to naj bi tudi pomagalo. Ampak zaključek do katerega sem jaz prišla po vsem brskanju po netu je bil, da znajo tile naši G včasih tud malo prekmalu paniko delat. Jaz sem se odločila da se bom prepustila toku in reševala stvari sproti, ko bodo prihajale. Sicer pa če pride do najhujšega bom pa vsaj naspana po več mesecih pojstle
.
nebi smel 9 mesecev, ja pa debata o
pri nas zakljucena. Ze tako je bolj meni ko njemu, to bi ga pa dotolkolo se za ene par let. Tako da res upam, da me G samo strasi in da bom lahko aktivno prezivela nosecnost.