|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laboratorij-hormoni
25.11.2005 18:22:40   
Taja79
Punce pozdravljene!

Končno se je po treh letih truda za user posted image  tudi pri nama premaknilo. Pri gin. sem dobila napotnico (poleg vseh ostalih) za pregled hormonov. Pa me zanima, če katera ve, kam v MB moram iti? Zdi se mi, da je laboratorij v stolpnici - ampak kje točno? In kako dolgo se čaka, da vidim, če uspem to urediti pred službo.

Pa še eno vprašanje glede napotnice za antisterilitetno amb. v MB: gin.mi je rekla, da naj pokličem in naročim oba (sebe in moža) in da je čakalna doba nekje 4-5 mesecev. A mi lahko katera prosim razloži kako to poteka? A je to le pogovor z obema, ali se takrat dela spermiogram??? 

Vnaprej vam najlepša hvala za odgovor! LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Laboratorij-hormoni
26.11.2005 17:11:01   
naja78
ojla.ko tole berem me kr zmrazi.4-5 mesecev še misliš čakat???!!!res da nisem iz mb,vendar gre pri nas v lj hitreje.ali pa kar do dr.reša.
jaz ne bi čakala tako dolgo in noben mi ne bo reku,da se tako dolgo čaka.res da nAS JE  veliko,ampak potem bi bile ženske glih stare okol 40 ,ko bi imele user posted image .to pa ne.

p.s.piši dr.rešu v lj!!

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Laboratorij-hormoni
26.11.2005 17:33:10   
Taja79
Ups, zdaj pa sem dobila občutek, da sem bila malo "kregana" user posted image . No, hkrati pa si mi dala informacijo, da je očitno to zeeellooo dolgo user posted image  Torej lahko greva midva kamorkoli???
Naja, predvidevam, da je to že za tabo in bi bila zelo vesela, če bi mi povedala, kaj sploh vse takrat - v antisterilitetni - naredijo? Kako dolgo se pa čaka v LJ?

Kaj pa je pri vama težava - no, če sploh je? Že dolgo delata na user posted image ?  A mi lahko prosim poveš, kako oz. kje bi se pa morala naročit? Imaš kakšno tel.št? Hvala ti vnaprej!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Laboratorij-hormoni
26.11.2005 20:03:09   
naja78
ojla.nič nisi kregana.samo poslušaj svoje občutke in ne verjemi vse dohtarjem oz. zdr.osebjem kaj ti naflozajo.ker želijo le to,da opravijo svoj šiht in gredo dam.lej sama sem v tem fohu,pa če se sam ne pobrigaš zase,ne dosežeš popolnoma nič.noben ti ne bo pomagal.zdaj razumeš kaj sem ti hotla povedat in povem to vsem,pa saj je to že itak jasno.da dans če pr dohtarju ne težiš,ne dosežeš nič.

drugače kako je v MB, naj ti napiše kera druga,ker jaz vem kako je v LJ. SAJ  so pa itak hitro cesto odprli,ne!!!user posted image user posted image

vidim da si še mlada,leto manj od mene!!!če ti že 3 leta ne uspeva:
-do G (lahko splošna zdravnica)naj ti da napotnico za androloga,oz. dohtarja ginekologa(za leonišče oz.za ginekološki pregled v LJ)
-pri dr.rešu gre vse hitreje(sama nisem tam,dobiš ga pa na WWW.med.over.net....gnekol.in porodništvo,kjer mu lahko pišeš,.... dela v Dravljah,tel ne vem...pokliči informacije ali ti bo sam odgovoril)
-istočasno naj fant odda spermiogram(s tem prihraniš čakanje,ker ti bo šele povedal da mora iti ti ,pa rečeš mava že .-)(pri rešu zvesta to takoj)
-meri in obvezno zapisuj BT,na list in ob pregledu prineseš s sabo(prihraniš 3 mesece)user posted image
-prosi za HSG(preiskava s katero ugotovijo prehodnost oz.neprehodnost jajcevodov,.....maternice...
-hormonsko si daj pregledat kri(vzamejo ti kri na hormone...)

šele potem,če še vedno ne bo nič....user posted image prosi za laparoskopijo! to lahko če se potrudiš opraviš vse do začetka poletja

predlagam ti,da če se boš odločila za LJ,si izberi ginekologa,ki bo odslej tvoj osebni in boš imela hitrejši dostop do njega,kar direkt v sobo ga pokličeš...user posted image user posted image nikoli nisem čakala več kot 3 tedne,odvisno od user posted image .
ko boš imela napotnico,če se odločiš pa le javi....lahko privat!!!

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Laboratorij-hormoni
26.11.2005 20:06:19   
naja78
aja,kaj se z nama dogaja,.....

fant,....b.p.

jaz:verjetnost zarastlin ki so mi ostale od operacije slepiča v rosnih otroških letih,5.1.06 grem na laparo.do nje sem se prebila v dobrem letu,z vsemi drugimi  obveznostmi.lahko bi še hireje,pa imamo doma mlado pasjo družinico,pa nekako ni šlo....za vse ostale stvari pa piši privat.user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?