|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laparoskopija v Postojni
5.9.2005 15:03:54   
anja 26
Pozdravljene,

V četrtek 29.09.2005 grem končno na laparoskopijo, ampak je prišlo malček do zapletov in sicer bom glih tiste dni dobila (tetko na obisk).
A mi lahko katera pomaga, kaj se bom mogla še enkrat naročit in čakat (kot prej 4-5 mesecev), al me bodo kar preko vrste vzeli. Če se je katera znašla v podobni situaciji naj mi prosim pove kako se je končalo.

Najlepša hvala za odgovore

Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Laparoskopija v Postojni
5.9.2005 15:10:23   
anja 26
A ja pa še katere preiskave je potrebno narediti preden greš na laparoskopijo. Meni je dr. Reš reku naj grem kar vAdrija lab in tam že vejo, Kaj je to mogoče.


Hvala.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Laparoskopija v Postojni
5.9.2005 16:24:26   
*maja
Laparoskopija - me je kar groza ko slišim to besedo. Mene namreč tudi čaka zaradi ciste v maternici.
Me pa zanima, če jo je katera že dala čez in kako vse skupaj izgleda. Jaz bi se temu najraje izognila .

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Laparoskopija v Postojni
5.9.2005 19:02:29   
emaa
anja zamaknit si boš mogla M po moje, najboljš da vprašaš G kako, pa kaj.
Maja* nič ni groznega laparoskopija, en dan pred posegom si sprejeta. Ta dan ti vzamejo kri, vodo, naredijo UZ, EKG, vzamejo zdravstveno zgodovino za poseg. Nato dobiš odvajalo, to je bil meni najbolj grozen del, ko letaš skoz na WC. Ta dan ješ samo juho. Po polnoči pa ne smeš pit, zjutraj ti dajo tableto za pomiritev (ko jo vzameš ne smeš več hodit naokoli), pa vaginalno svečko. POtem imaš poseg. V trebuh grejo z aparatom, tanko cevko, v njej je laser (mislim). Odvisno od tega koliko dela bodo imeli, ko bojo notri, dobiš dva ali 4 šive. Šiv je velik en cm, če so štirje, dobiš enega v popek (kamera), drugega pod tem šivom, nad sramno kostjo, ter dva ob straneh, višinsko, med obema drugima šivoma. Če sta pa dva šiva, dobiš enega v poepk, pa tistega nad sramno kostjo. Ko se po operaciji zbudiš, nekatere boli, zaradi plina, s katerim ti trebušno votlino napolnijo, da kaj vidijo, mene ni bolelo. Nalsednji dan po operaciji greš domov. Dva dni hodiš kot stara mama z grbo, ker se ne upaš stegnit, brzine nimaš. Kak teden pa sigurno paziš, da kaj težkega ne dviguuješ, da se ne naprezaš. Bolniške je pa 10 delovnih dni. Nekateri šivi padejo sami ven, če ti jih pa splošni zdravnik odstrani 7-10 dni po operaciji.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Laparoskopija v Postojni
5.9.2005 19:20:01   
agnes
Maja brez skrbi, laparaskopija je zakon, moja izkušnja je podobna kot od emamair, s to razliko, da sem poleg odvajalne tablete dobila še klistir, tega sem se najbolj bala, pa se je izkazalo, da ni nič hudega.

Pa še nasvet, če gledaš na vse skupaj pozitivno, gre dosti lažje. Sama sem bila operirana zjutraj, zvečer sem se že basala s špinačo in pirejem, očitno sem ena tistih, ki dobro prenašajo narkozo. Ko sem se zbudila iz narkoze se mi je vse zdelo tako lepo (najbrž sem bila še malo zadeta), vesela, da je operacija za mano, saj sem se je tudi sama zelo bala, na operacijski mizi tik pred narkozo so mi tekle solze od strahu. No, pa sploh ni bilo nič hudega, po operaciji sem zelo, zelo hitro okrevala in če bi morala iti še enkrat, ne bi oklevala. Po prihodu domov nisem potrebovala nobene tablete proti bolečinam, pa imam ponavadi zelo nizek prag bolečine. Pa še majhen nasvet, boljše je, če se doma kar sama obriješ oz. depiliraš, mene je v bolnici sestra z britvico obrila pa ni bilo preveč prijetno.

lp in vso srečo

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Laparoskopija v Postojni
5.9.2005 21:48:21   
*maja
Ja saj mene ne bi bilo vsega tako groza, če doma nebi imela treh razgrajačev (najmanjša je stara dobra dva meseca). Saj sem si izborila pri moji G vsaj to da bomo počakali, da neham dojit, ker drugače bi m,orala bit tamala z mano v bolnici to pa mi ravno ne diši kaj preveč.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?