|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Leonišče - trajanje
5.11.2009 19:21:51   
relax
Ojla. Prosim za pomoč.

Trudiva se leto in pol, 4 cikli klomifena - neuspešni, sledil pregled pri dr. Rešu, dal napitnico za laparo in hsc, kličem v Leonišče. Rekli so mi, da me morajo prej pregledati še oni z UZ, naj pokličem 1. dan M in me bodo naročili. Vprašala sem, "v čem je finta", če bom potem dejansko čez par dni naročena ali bo to čez npr. 1 mesec (ker če čakaš, potem bi se takoj naročila, zakaj bi čakala še na M). Ker zdaj vem, kdaj bo M(zaradi klomifena), potem ne bom vedela, ker imam neredno.

Ali je res možno delati UZ le dop. v Leonišču?? Namreč imam tako službo, da ni pogojev, da izostanem, če si pa še vezan na M, potem pa sploh ne vem, kaj naj naredim. Kdaj te potem naročijo, par dni po M ali kako???

Zakaj to tako traaaaaja? Vsi me nekam pošiljajo, ko nekam pokličem, mi dajo drugo tel., zdaj spet, naj pokličem, ko bo M. JAz pa moram dati kri in na UZ, torej na 2 konca zjutraj, ko je nemogoče. Čisto sem obupala. Pred službo ne morem dati krvi, ker se vozim - če grem prej, še ni odprto, če počakam, ne bom prišla do službe, pa še v mojem kraju ne delajo teh preiskav, tako da je še toliko manj možnosti.

Potem me pa vpraša, kam tako hitim, kaj prehitevam ...??? Halo??? Na vsak pregled čakaš 1-3 ali 6 mesecev, pošiljajo te iz enega konca na drugega, že tu je skoraj leto, kje je šele operacija, pa potem čakaš kak cikel M, pa potem poskušaš, pa bog ne daj, da gre še kaj narobe ...

Kaj mislite, kaj me čaka? Najprej ta UZ, za katerega ne vem, kako ga bom speljala, potem pa še 2 meseca čakanja na op. in sem že obsojena na pol leta???

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?