Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 1.5.2007 15:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako se pa reče zunanja igrala po angleško, italijansko in nemško, da vprašam gospoda googla? Ali pod kaj naj iščem te mojstrovine?
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 1.5.2007 15:29:30
|
|
|
|
Mikica
|
Vprašaj tukaj: igrala
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 1.5.2007 17:36:46
|
|
|
|
štorkljica
|
Malo pogledala tele linke, matr je to drago Pa to si raje sami doma skup zabijte...raje kakšno hišico na drevju, te so bolj zanimive.
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 1.5.2007 19:18:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Gorazdova jaz rabim grad ali pa hišo
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 1.5.2007 19:23:20
|
|
|
|
Balonchy
|
A si kej pogledala v Ikeo? Nekaj zamisli si boš lahk tam najdla... Glede izdelave pa ti lahk kej več povem na ZS.. Pozdravček, Balonchy
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 1.5.2007 19:33:50
|
|
|
|
ElaM
|
Naši punci bo to naredil ati. Je ravno včerej začel z delom. Bo imela povezano gugalnico in hiško, notri klopi, bo zgledalo res fajn. Vse leseno. So pa taka igrala zelo draga, ker proizvajalci rabijo ogromno testov o varnosti,..Poglej na ecoplay, za kakšno idejo.
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 1.5.2007 20:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo tudi naredili sanjsko hiško za škrata iz lesa...se bosta malo in moj ati igrala z lesom... LP
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 1.5.2007 21:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Paštetov kruh, kaj tvoj ne bi mogo tega narediti? Al pa kateri sorodnik? Ker če boš poklicala koga, ki bo računal, bo računal toliko, da te bo kap
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 1.5.2007 21:37:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Paštetov kruh, kaj tvoj ne bi mogo tega narediti? kot, da se jaz grem zdravnika
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 1.5.2007 21:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa ja ni težko delo,jo vsak ded mora znat!
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 2.5.2007 9:04:06
|
|
|
|
KIKI****
|
Paštetov kruh, očitno ti denar ne predstvlja težav, zato pokliči na ecoplay in ostale slovenske proizvajalce z standardi kakovosti igral za vrtce in verjemi da ti bodo še kako radi naredili ampak cena bo pa še bolj zanimiva. Ali se pa tko zmeniva ti mi daš 5.000€ pa ti jo jaz naredim
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 2.5.2007 12:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
KIKI, zmenjeno, ampak mora biti gotovo v roku mesec in pol.
|
|
|
|
|
RE: Lesen grad, hiška ali kaj podobnega za ig... 2.5.2007 12:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
KIKI, pa ni za mene. Jaz nimam teh dinarjev .
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Plazenje.пеперутка16Kdaj se je vaš otrok pričel plaziti, opirajoč na roke?6 mesecev. (
44%)

8 mesecev. (
44%)

1 leto. (
11%)

Ni plazil. (
0%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!