|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljubljana - elitne lokacije
28.12.2007 0:36:33   
Viktorija Peternel
Katere so sedaj elitne stanovanjske lokacije v Ljubljani? Vem, da so bile včasih to Murgle in Rožna dolina.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
28.12.2007 15:28:51   
Annny
Mislim, da elitnih lokacij v LJ sploh niuser posted image .
Res pa je, da tu in tam zgradijo kak objekt z nadstandardnimi stanovanji (ki naj bi bil eliten), ampak
takšni objekti so zelo razpršeni...najdeš jih tudi v Trnovem, na Kodeljevem, v centru..

lp

(odgovor članu Viktorija Peternel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
28.12.2007 16:24:39   
Taula
Trenutno so elitna stanovanja, ki se gradijo pod gradom.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
28.12.2007 22:17:23   
Dadi
Po cenah sodeč je cela Ljubljana elitna

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
28.12.2007 22:21:57   
Barbs
Vikotrija Peternel, a imaš nepremičninsko agencijo v mislih?user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
29.12.2007 4:49:00   
Viktorija Peternel
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs
Vikotrija Peternel, a imaš nepremičninsko agencijo v mislih?user posted image

Me sprašuješ, če me zanima nakup stanovanja na elitni ljubljanski lokaciji preko nepremičninske agencije? Načeloma ne, ampak če ne bo šlo drugače, pa tudi. Seveda pa ne govorimo o takojšnjem gotovinskem plačilu v celoti.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
29.12.2007 21:11:55   
Annny
Kaj pa, leasing?

(odgovor članu Viktorija Peternel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
29.12.2007 21:13:31   
kovač
Zakaj pa mora biti ravno elitna lokacija?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
30.12.2007 5:17:36   
Viktorija Peternel
Leasing ali kredit, da. Z možem se še odločava za način plačila (ali leasing s 50% pologa ali pa bančni kredit na približno 10 let) in za znesek, ki sva ga sploh pripravljena plačati. Odvisen je seveda najprej od lokacije in infrastrukture v bližini, nadalje pa tudi od morebitne opreme in potencialnih ugodnosti ob nakupu. Priključki naj bi bili seveda vsi oziroma vsaj možnost vseh. Sva se pa odločila za selitev v Ljubljano, ker ima mož tam podjetje in bi bilo za vse bolj praktično. Elitna lokacija pa zato, ker je Ljubljana že tako ali tako zelo draga in je v končni fazi pri takšnih zneskih skoraj vseeno, ali plačamo malenkost več ali malenkost manj. A za malenkost več denarja dobimo bistveno boljše življenjske pogoje, kar pa nama je prioriteta predvsem zaradi obeh otrok. Midva z možem sva imela komajda kaj, ko sva bila otroka in zato svojima otrokoma želiva nuditi popolnoma vse, kar je v najinih močeh. Morda sem se napačno izrazila, ko sem napisala elita, vendar mi je ta beseda najprej padla na pamet, saj jo največkrat preberem v nepremičninskih oglasih in reklamah. Želimo pač novo in veliko stanovanje in v njegovi bližini vse, kar je potrebno za čimbolj lahkotno in čimmanj obremenjeno funkcioniranje, kolikor je to v Ljubljani sploh mogoče. Žal ali na srečo pa to prej dobimo v elitni soseski kakor v starih delavskih blokih. Hiša pa naju ne mika več, saj bova to, v kateri sedaj živimo, prodala. Kupca že imamo.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
31.12.2007 3:00:18   
Annny
Napisala si, da takojšnje gotovinsko plačilo odpade - v vsakem primeru je plačilo takojšnje in po vsej verjetnosti gotovinskouser posted image . Če dobiš kredit, nepremičnino plačaš takoj, imaš pa obveznost do banke. V primeru leasinga je pa itak do poplačila lastnik nepremičnine leasing hiša. No, pa saj si verjetno tako mislila.
Tudi sama bi se na tvojem mestu odločila za kredit/leasing, kupnino od prodane hiše (katere lastnika sta z možem zdaj) pa bi čimbolje naložilauser posted image
srečno

(odgovor članu Viktorija Peternel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
2.1.2008 19:08:24   
Viktorija Peternel
Imaš prav, Annny. Mislila sem, da z možem ne bova prikorakala do prodajalca s kovčkom, v katerem bi bilo 300.000€, ki bi mu jih izročila v roke. Preko praznikov sva se pogovarjala tudi o tem in najverjetneje bova polovico stanovanja plačala takoj od kupnine od prodane hiše, drugo polovico stanovanja pa na obroke. Preostanek denarja od prodane hiše pa bova naložila v sklad, kamor nalagava že sedaj. Glavnica bo ostala, dobiček pa bo šel za najina otroka, kakor vedno.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
2.1.2008 19:14:24   
kovač
Joj, kok so lahko otroci veseli takih krasnih staršev.

Ja če sprašuješ za Ljubljano je edina res elitna lokacija samo in edino Rožna dolina, kjer ne dobiš hiše pod 1 mio eurov. Ampak tam mislim, da blokov ni. Razen, če bi kupila eno etažo hiše oziroma vile. Elitna pa je zato, ker imaš pač peš vse na dosegu.user posted image

Če bi imela denar bi se tudi sama definitivno tja preselila.

(odgovor članu Viktorija Peternel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
2.1.2008 19:23:30   
Gina
Jaz mislim, da se ti malo hecaš tule z ljudmi, ker bogati ljudje tega ne počno na tak način, kot ti tule. Vsaj kar jih jaz poznam. Bogati so pogosto tarče tatov, tako da se neradi izpostavljajo še dodatno. Nekdo ki si je sam prislužil tako mlad(da še nima otrok ali da ima majhne) hišo v porotoržu čisto sam, v tako kratkem času let, je gotovo presneto podjeten, dela 24 ur na dan in je zraven še pameten, da ga zna obračat, in se vsekakor ne bi izpostavljal na tak način preko neta. Še manj pa poudarjal, kako je njemu razlika med elitnim stanovanjem in navadnim mala malica, ker je vsem jasno, da govorimo o velikih vsotah razlike v ceni stanovanj, ki bogatim pomenijo ravno tako ogromno, ker so pač take sorte, na denar mahnjeni in zanj naredijo vse. Kaj pa vem.

(odgovor članu Viktorija Peternel)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
2.1.2008 19:29:21   
baguSka
Razen, če bi kupila eno etažo hiše oziroma vile.


Ja. Ce te to zanima, mi lahko pises na ZS.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
2.1.2008 19:49:23   
Anonimen
Cene elitnih stanovanj oz. luksuznih stanovanj, so bistveno višje od navadnih stanovanj. Cene gredo v višave. Ne govorimo o par tisoč evrih, ampak kar krepko več.

Meni osebno je edina fejst lokacija v ljubljani vič. Ne elitna, mi je pa všeč. Sem tam živela par let in če bi morala živeti v lj. vem da bi živela na viču. Ker je res vse pri roki, center blizu, trole, blizu sprehajalne poti, ....

Evo par stanovanj:

galjevica

trnovo

tole je pa fenomenalen flet

vič lavrica

vič nova grbina

vič

vič

še en fenomenalen


















(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
3.1.2008 2:56:54   
Anonimen
Skor zmeri se strinjam s tabo, Gina, ampak tlele si pa mahnla mem. Sej ženska ni nikjer rekla, da sta z dedcem bogata. Zdej če mata bajto u Portorožu, tut še ne pomen, da sta miljonarja. Pa kukr vidm, tut nikjer ni rekla, da sta si to bajto sama zaslužla. Kej tacga se da tut podedovat in to ne vile, ampak kkšno napol podrtijo, k jo pol ene 10 let obnavljaš k blesav in na konc dobr prodaš, če maš srečo. Ona je že mlada, ja, kukr vidm, nikjer pa ni rekla, kolk je pa njen dedc star in kolk mata stare mladiče. Kar se pa cen stanovanj v LJ tiče, ma pa tut prou - ti dam primer: 3-sobno stanovanje u BTCju, staro tm okol 15 let, ampak rajš kkšno leto več kukr manj, u bloku al pa stolpnci, seveda, ga ne dobiš pod 200.000€, razn, če se ti fajn userje. In BTC je zame elitna lokacija. Dvosobn, kkšna leto stara, še neuseljena novogradnja, tut blok, pa ne glih u Centru LJ, je pa npr. od 250.000€ gor, spet odvisn od točne lokacije, kvadrature in infrastrukture. Star trisobn ma mimgrede lohk čist enako kvadraturo kukr nov dvosobn. In če mata tadva garantiran keš, potem npr. 20% cene ne nardi kkšne hude panike. Ja, valda, da je 20% dnar, itak, da je, ampak da bi crknu, sploh pa, če maš - ne, to pa ne, no. Sicer smo pa baje na forumu - bejba je uprašala za mnenje. Če je to izpostaulanje, pol to delamo usi, k smo tle gor registrirani - tisti, k uprašamo in tisti, k odgovarjamo. Ni pa usak, k ma mau več dnarja od pouprečja, kr automatsko mahnjen na dnar. Tle si pa res sfalila, Gina, pa brez zamere.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
3.1.2008 8:27:53   
Vilma
Kaj pa tisti bloki na večni poti nasproti Mosteca?
So fajn v naravi, vem da so določena stanovanja ogromna!
Sicer ne poznam dovolj, vseeno pa se splača pozanimat.
Edini minus (zame) bi bil ta, da je preveč odmaknjeno od dogajanja.

(odgovor članu Viktorija Peternel)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
3.1.2008 12:02:29   
baguSka
Kaj pa tisti bloki na večni poti nasproti Mosteca?


Lokacija je kar fajn. So pa kot eni zapori....

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
3.1.2008 12:35:22   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Skor zmeri se strinjam s tabo, Gina, ampak tlele si pa mahnla mem. Sej ženska ni nikjer rekla, da sta z dedcem bogata. Zdej če mata bajto u Portorožu, tut še ne pomen, da sta miljonarja. Pa kukr vidm, tut nikjer ni rekla, da sta si to bajto sama zaslužla. Kej tacga se da tut podedovat in to ne vile, ampak kkšno napol podrtijo, k jo pol ene 10 let obnavljaš k blesav in na konc dobr prodaš, če maš srečo. Ona je že mlada, ja, kukr vidm, nikjer pa ni rekla, kolk je pa njen dedc star in kolk mata stare mladiče. Kar se pa cen stanovanj v LJ tiče, ma pa tut prou - ti dam primer: 3-sobno stanovanje u BTCju, staro tm okol 15 let, ampak rajš kkšno leto več kukr manj, u bloku al pa stolpnci, seveda, ga ne dobiš pod 200.000€, razn, če se ti fajn userje. In BTC je zame elitna lokacija. Dvosobn, kkšna leto stara, še neuseljena novogradnja, tut blok, pa ne glih u Centru LJ, je pa npr. od 250.000€ gor, spet odvisn od točne lokacije, kvadrature in infrastrukture. Star trisobn ma mimgrede lohk čist enako kvadraturo kukr nov dvosobn. In če mata tadva garantiran keš, potem npr. 20% cene ne nardi kkšne hude panike. Ja, valda, da je 20% dnar, itak, da je, ampak da bi crknu, sploh pa, če maš - ne, to pa ne, no. Sicer smo pa baje na forumu - bejba je uprašala za mnenje. Če je to izpostaulanje, pol to delamo usi, k smo tle gor registrirani - tisti, k uprašamo in tisti, k odgovarjamo. Ni pa usak, k ma mau več dnarja od pouprečja, kr automatsko mahnjen na dnar. Tle si pa res sfalila, Gina, pa brez zamere.


Gina je napisala popolnoma prav, res pa je, da gospa, ki je odprla tole temo, ni razlagala svoje finančne situacije, kar pa je edino prav, da se ne počne na forumihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
3.1.2008 12:45:24   
Anonimen
Zakaj je pa BTC elitna lokacijauser posted image
Pa tisti stari grdi bloki, z miniaturnimi kopalnicami in balkoniuser posted image
To pa ja ni elitnouser posted image
Sej je napisala da noče tacga fleta. Noče socialističnih stanvanj, ampak prostorno, luksuzno stanovanje. Al sm jst narobe razumelauser posted image
Pa pr BTCju maš sam BTC. Al je še kej kar sm jst spregledala? Kkšna sprehajalna fejst pot, kkšno super igrišče, super povezave, bližina centra....user posted image
Men to pa res ni elitno nouser posted image
No mogoč za ljudi k jim je šport po štacunah šetat, med betonom, pa v mcdonaldsu južnat.
Cene luksuznih stanvanj so pa krepko dražje k en pajzl dvosobn pr btc-ju. Sm dala linkeuser posted image
Recmo TALE. To je luksuzno stanovanje.....no vsaj za moje pojme. Cena je pa....no ja....krepko čez 200.000€ kolkr stane flet v BTCjuuser posted image . Bi skor štir flete tam za ta keš dubu.


< Sporočilo je popravil karin24 -- 3.1.2008 12:46:17 >

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
3.1.2008 12:48:28   
baguSka
Zakaj je pa BTC elitna lokacija


user posted image user posted image user posted image  Ker je narava blizu, ker zraven tecejo potocki, ker so sprehajalne steze blizu... Kaj ti ni jasno?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
3.1.2008 12:53:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Zakaj je pa BTC elitna lokacija


user posted image user posted image user posted image  Ker je narava blizu, ker zraven tecejo potocki, ker so sprehajalne steze blizu... Kaj ti ni jasno?user posted image user posted image user posted image


Ni mi jasno kje se vsa ta lepota skrivauser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
3.1.2008 12:55:19   
baguSka
Ni mi jasno kje se vsa ta lepota skriva


aja... med betonom... stacunami... a ti je zdej kej vec jasno?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
3.1.2008 12:56:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ni mi jasno kje se vsa ta lepota skriva


aja... med betonom... stacunami... a ti je zdej kej vec jasno?user posted image


Aja, sej res, v cityu je ena voda tam nekje....user posted image , pa mostički.....user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ljubljana - elitne lokacije
3.1.2008 12:56:41   
baguSka
ampak zame bi pa res mogoce bla to elitna lokacija, ker delam cist blizu... pa bi lohk se pes hodila :))

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?