|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   London
11.3.2008 20:45:24   
urbancek
Najprej se moram malo pobahati. Mož je danes prižogal dve povratni letalski karti za v London z Easy jetom user posted image . Edina žalost je to, da ne grem z njim jaz ampak hčerka, ker oba ne moreva na pot, zaradi ta malih dveh, ker samo obrnit v London se pa res ne izplača. Šla bi vsaj za 3 dni, da bi od tega nekaj imela. Upam, da bo to izvedljivo in da ne bodo zahtevali povratka že isti dan.

Sedaj bi pa prosila tiste, ki ste v London že potovale, kakšne so najboljše povezave z letališča v center, kje se najceneje prespi, kaj se splača pogledat in še kakšne koristne informacije.
Če nisem na pravi temi se opravičujem.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: London
11.3.2008 21:14:13   
Jančika_
Prevoz v center je enostaven, najcenejši je vlak, ki pelje vsakih 15-20min (karto se splača kupit že na letalu, jo ponujajo s popustom, čeprav se mi zdi, da nazadnje ni bila nič cenejša kot na šaltru). Vlak pelje do Liverpool Stationa, od koder so povezave po celem Londonu. Karte (večdnevne) za javni prevoz so dokaj ugodne.

Za spanje ne vem, ker smo bili pri prijateljici, načeloma so pa najcenejši hostli; na netu jih najdeš cel kup.

Mi smo bili lani z 1- in 3-letnikom in daleč najbolj se jima je vtisnil v spomin akvarij, ki je res zakon. Živalski vrt se mi ni zdel nič posebega, pa še svinjsko drag je. No, svinjsko drago je praktično vseuser posted image .

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: London
11.3.2008 21:14:18   
rogljicek
Imajo avtobuse, ki vozijo ful pogosto do centra. Naj kupita povratno karto, ki je dokaj ugodna, kupi se jo pa kar na letališču oziroma pred letališčem v prodajalni.
Kar se pa bivanja tiče je pa najbolje pobrskat po netu in rezervirat vnaprej kak hostel, ki niso spet tako dragi. Jaz sem bila v queen Victoria ali nekaj podobnega, je skor v centru in kar u redu.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: London
11.3.2008 22:31:42   
Jančika_
Ja, busi tudi vozijo, končna postaja je mislim da Victoria (na netu najdeš prav vse podatke in proge). So pa busi bistveno počasnejši od vlaka. Ko sva bila midva prvič gor, sva imela povratno za bus, pa sva za nazaj potem vseeno kupila karto za vlak, ker je vozil skoraj uro manj in ker sva imela let zgodaj, se nama je splačalo, da nisva vstajala ob štirih zjutraj...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: London
12.3.2008 8:14:57   
viv_
Definitivno vlak. Hitrejši je, bolj komot je, pa še v "jam" ne moreš past...

Za ta veliko bi bil verjetno zanimiv tudi muzej voščenih lutk, kjer bi videla vse "selebritije" user posted image  Kot je Jančika napisala, akvarij. Za začetek je pa najbolje, da gresta na eno krožno vožnjo po Londonu z uni turističnim dvonadstropnim avtobusom, ki te pelje mimo vseh glavnih znamenitosti.

Za spanje pa vem samo to, da je drago. Mi vedno spimo pri prijateljih, imamo srečo user posted image

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: London
12.3.2008 10:20:38   
Benna
Viv, Jančika, fouš sem vama, da imata prijatelje gor. user posted image
Jaz tudi planiram obiskat London poleti in tudi že zdaj surfam po internetu, kje bom spala, da mi bo ostalo še par evrov za šoping.

Lutke pa ofkors - Clooneya moram nujno prijet za roko! user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: London
12.3.2008 10:46:43   
urbancek
Evo, sem pred eno uro govorila s sinom od ene znanke (duša po srcu), ki ima turistično agencijo in mi je rekel, da naj mu samo datum javim in da mi bo on zrihtal eno poceni varianto v centru mesta. On pozna vse te youth hotele, pa še nekaj je omenil ,sem pozabila kako se reče. Tudi glede prevoza mi je svetoval obvezno metro, ker z avtobusom predolgo traja

Viv - hvala za dobro idejo glede avtobusa okoli znamenitosti. Pišem ideje, potem pa se bosta odločila kako in kaj.

Kako pa je z osebno izkaznico. Na UE so rekli, da lahko potujeta z OI, ena gospa pa mi je svetovala, naj raje potujeta s potnim listom. Kaj naj sedaj naredim?

Lp

(odgovor članu Benna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: London
12.3.2008 11:42:12   
viv_
V Londonu sem vsako leto vsaj 1x, pa vedno z OI in nikoli ni bilo nobenih težav.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: London
22.3.2008 10:56:06   
MOTOM

pozdravljene!  Tudi jaz letim v petek v London pa me je malce strah glede podzemne železnice.. Mislim nazemljevidu sem si že vse označila kaj bi rada videla ampak se bojim da bom šla na kak napačen vlak oz v kako napačno smer.  Kaj mi svetujete?

hvala za odgovore

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: London
22.3.2008 12:05:26   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: MOTOM


pozdravljene!  Tudi jaz letim v petek v London pa me je malce strah glede podzemne železnice.. Mislim nazemljevidu sem si že vse označila kaj bi rada videla ampak se bojim da bom šla na kak napačen vlak oz v kako napačno smer.  Kaj mi svetujete?

hvala za odgovore



V Londonu imajo res vse zelo logično označeno. Sem živela tam 8 mesecev in se nikoli nisem zgubila, ne glede na to, ali sem šla na mestni avtobus, vlak ali podzemno. Pa tudi zvečer sem morala sama k dežurnemu zobarju na Whitechapel.

Kar pa ne velja za Bruselj, ne vprašte, kolikorat smo šli že v napačno smer - zadnjič smo šli na napačni vlak - namenjeni smo bili pa na letališče.  Čisto zeleni smo bili od šoka, ker je ta vlak šele čez 20 min. ustavil. user posted image

(odgovor članu MOTOM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?