Anonimen
|
Oprostite, ampak tale Lunapark v BTC-ju je pa trapast do konca. Sem šla včeraj tja z "možem" in starejšim sinom (mlajši je šel na dopust ). 3/4 vsega so stojnice, kjer moraš metati obročke, kroglice ali kaj podobnega, da zadaneš plišasto igračko v velikosti od 1 cm do 2 m. Jaz imam teh praholovcev polno hišo in si niti pod razno ne mislim privlečt še dodatnih v hišo (stanovanje). Cena: okrog eura vse skupaj (od 0,5€ do 2€, no, ajde, da sem natančna). Imaš enega tipčka, ki bi bil sicer fejst za nategnit (izgleda, da ima kar nekaj kondicije ), ampak te pa potem nategne on, ko te prepriča, da lahko po nekem štrikcu prilezeš do bankovca za 100€. Boš, ja... folk pada dol kakor muhe, pošpricane s Pipsom . Preostanejo ti akrobacije (vrtiljak, katapult in ena bungee-jumping žoga), za katere sem jaz mojima rekla, da se jima z vso pravno podlago odpovem, če samo do blagajne stopita , potem je pa že konec vsega. Gužva taka, da še prdniti en moreš, ne da bi te eden nekam poslal , parkiranje je zgodba zase, pa še ves čas moraš paziti na vse, kar imaš v zadnjih žepih, ker so v Lunaparku vsi otroci ljubljanskih Ciganov. Klinc pa tak Lunapark.
|