|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MARČICE
1.9.2005 11:13:14   
mucica1
Ojla marčice

....se po treh tednih žal že vračam z dopusta, in moram priznat, da sem vas kar malo pogrešala v tem času...Počutje je super, včeraj sem bila na pregledu pri moji G in sem zopet videla malega vrageca, kaj dela, velik je pa 4.38 cm.

Komaj čakam na pregled NS v torek.Ali je katera že mogoče bila v Dravljah? Bi prosila za kakšno izkušnjo...

Drugače pa...lepo je biti zopet za RR-ju,

pozdravčki vsem,

Neposredna povezava do sporočila: 1
   MARČICE
1.9.2005 11:22:48   
fionaP
Živjo, mucica1!

Jaz sem bila v Dravljah na NS v ponedeljek. je zrasel na 7,4 (teme-trtica), NS je v redu. Delala je simpatična zdravnica (ki ji zdajle ne vem več imena), je pa vse lepo razložila in se nama je z možem prav fino zdelo. Sprinta tudi slikco ali dve, izvid dobiš za ginekologa in seveda plačaš 12.000 SIT.

lp

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MARČICE
1.9.2005 11:33:16   
mucica1
Živjo FionaP,

superca, da si bila zadovoljna...bom zdaj malo lažje čakala....še posebej nestrpen je moj , ki ga malcka sploh še ni videl, (razen po slikicah, ki jih nosim od G)

Kako pa splosno pocutje? Meni še kar ni bilo slabo (kar je seveda odlično), na dopustu sem se precej naplavala, vsak dan grem malo na sprehod, moram pa rečt, da so me začele boleti noge in me moj dragi sedaj vsak večer pridno masira. Pomaga in priporočam vsem, ki imate podobne težave.


LP,



(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MARČICE
1.9.2005 17:47:59   
PiaM
Pozdravljeni mucica1 in FionaP ter ostale marčice!
Lep je ta naš novi RR, ni kaj...
Tudi jaz imam nekaj novic.V torek sem bila na NS in je vse v najlepšem redu.Dete je zraslo na 8,5 cm in je pravi mali akrobat.Skače, miga z rokicami in nogicami, da je joj. Hčerkica je bila z mano in se je ves čas smejala, kako dela baby. Tudi spol se je že dokaj dobro videl - naj bi bil fantek, čeprav moram to jemati bolj z rezervo, ker je še res hitro za dobro videt. Moje počutje je super proti prej, slabo mi je le še zjutraj in zvečer, čez dan če sem lačna, a je vse dosti lažje in tudi bruham ne več že skoraj 2 tedna.
od PieM 13T2D

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?