Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Se mi zdi, da res nisi le številka zanje, tiste 3 dni, ko pa ležiš na oddelku, pa preživiš (se mi zdi, da je le še peščica slabih sester ostala, če štejem, da sem leta 2005 rodila po 7 letih - ko pa ni bilo tako prijetno.) Pa tudi partner bo težje prihajal k tebi v CE.
.
.
pa sestre na oddelku. Za nič ni bil problem, tudi pri dojenju so pomagale ... Kaj naj rečem. Se pa verejtno lahko tudi zgodi, da ima osebje slab dan. Kdo pa ga nima?
. Jaz sem lani poleti rodila v celju in sem bila ful zadovoljna. Babica pri poordu super, ravno tako zrdavnica, na oddelku pa so tudi bile zelo prijazne. Tudi sestre, ki so imele čez vikend nočno in so delale 12 ur skupaj, so bile zjutraj ravno tako prijazne in ustrežljive kot zvečer ko so začele delat. Moj sin je imel po rojstvu manjše probleme in ga par dni ni bilo pri meni, pa mi je zdravnica vsak dan lepo razložila kako je z njim in me pomirila da bo vse vredu. Tudi za dojenje ti zelo pomagajo. Kar pa se kopalnic tiče...res niso višji standard, ampak saj ne grete na dopust. Važno je da je vedno počiščeno in tudi umit in stuširat se da čisto normalno...so pa zato sobe lepo zrihtane. Jaz imam s celjsko porodnišnico res lepe izkušnje in bom tudi naslednjič šča tja rodit. Drugače pa se v vsaki porodnišnici lahko najde kak zmaj, ki ti zagreni bivanje.