|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MEŠANJE MLEKA
2.3.2009 7:22:50   
NANA123
Zanima me ali je katera mešala aptimelovo mleko in kravje sveže mleko.Imam namreč sina starega 2 leti in noče piti kravjega mleka samo aptimelovega pa me zanima če se lahko meša .hvala za odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MEŠANJE MLEKA
2.3.2009 8:42:28   
botrca
Nikoli nisem mešala, ne vem zakaj bi saj aptamil je bolj hranljiv kot adaptirano mleko. Če ti hoče pit samo aptamil mu daj, moj ima zjutraj in zvečer še vedno flašo aptamil junior in mu ga ne bom mešala. Star pa bo 15 mesecev.

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MEŠANJE MLEKA
2.3.2009 10:32:24   
Lunca1
Ja mi smo mešali, ker drugače ni hotel kravjega. v bistvu toliko časa, da se je navadil na okus. Smo pa vedno bolj povečevali količino kravjega; AM pa manjšali.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MEŠANJE MLEKA
2.3.2009 11:05:39   
mateyka
jaz ji bom dajala adaptivnega dokler ga bo hotela pit. kravjega ne mara (zaenkrat). če do tretjega leta, pa do tretjega. sicer ga pije samo zjutraj in zvečer, tako da ni neka frka user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: MEŠANJE MLEKA
2.3.2009 14:07:46   
t*e*j*k*a
Jaz sem hotela mešati, ker ni maral adaptivnega mleka. Prej sva se dojila, pri 11m pa sem mu dala adaptivno, ker sem hotela s kravjim še počakati. No potem se je navadil na okus, toliko da smo tisto škatlo pojedli in nato šli na kravjega.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: MEŠANJE MLEKA
2.3.2009 22:29:28   
kaya2007
mi imamo adaptiranega, sem pa videla v leclercu mleko, ki je namenjeno za otroke (mislim da je lažje prebavljivo, dodani vitamini itd)-pa poskusi mogoče tega.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: MEŠANJE MLEKA
4.3.2009 9:31:50   
masna
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Ja mi smo mešali, ker drugače ni hotel kravjega. v bistvu toliko časa, da se je navadil na okus. Smo pa vedno bolj povečevali količino kravjega; AM pa manjšali.


Mi tudi to delamo....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?