|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 20:36:18
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam, Anitka zdaj jo pa hitro pod črto prestavi:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 20:40:50
|
|
|
|
Anitka
|
Sem že, sem že, jupije.................
|
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 20:42:40
|
|
|
|
emaa
|
vidla, te zasledujem, še mal pa bomo tud me pod črto, jupi
|
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 20:44:07
|
|
|
|
Anitka
|
Seveda, seveda, seveda :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Moj načrt - april laparoskopija in najpozneje v juniju/juliju :modri::duda::roza:
|
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 20:46:45
|
|
|
|
emaa
|
no, ker maš daljši staž, ne bom prehitevala, jaz pa laparo maj, junij (upam na maj), pol pa :modri::duda::roza: julij, avgust. Kolk bi bla rada :nosecka: za sestrino poroko, pol bo res veselo.
|
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 21:04:22
|
|
|
|
tinkamiška
|
:bravo::bravo::bravo:za Mihaleo:rozica::rozica::rozica: To je vzpodbuda tudi za mene, upam, da bo kmalu ratalo:rozica: Anitka in vse ostale pa vam tudi:miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 21:24:23
|
|
|
|
cmokec
|
Mihaela, besede so odveč. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :roza::rozica::darilo::)-:metulj::zajcek::duda::rozica::modri:9nebesa:):sloncek::angel::darilo::modri::love::)-9nebesa:rozica::pujs::racka::darilo::roza:
|
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 21:26:09
|
|
|
|
puncica
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Mihaela, super, zdej pa držimo pesti do KONCA.:bravo:
|
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.3.2005 21:53:14
|
|
|
|
cuma
|
ČESTITKE MIHAELA! Bomo držale :miska: za tebe in tvojo :duda: ! UŽIVAJ V 9nebesa! cuma:nosecka:
|
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.3.2005 10:44:49
|
|
|
|
Skye
|
dvojne čestitke za pogumna 4 leta borbe.....vidite punce nikoli ne smemo obupati......vse čaka enkrat ta čudež:) :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.3.2005 12:46:57
|
|
|
|
Anitka
|
Špela nič nisi zamudila. Mihaela je moja prijateljica, ki se je včasih malo oglašala, potem pa je RR-jo odklopila. In tako je Skye - ne smemo obupat!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj se rojeva vse manj fantkov?Zanimiv dokumentarec o razlogih, zakaj se populacija moških zmanjšuje in zakaj ima vedno več moških težave s plodnostjo....
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?