|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MIRENA
5.12.2007 21:55:01   
Anonimen
Vem, da je bilo že veliko povedanega o tem, ampak vseeno.
Mireno sem dobila pred malo več kot 14. dnevi.
Dva dni sem malo krvavela,potem sem imela nekaj dni rjavkast izsecek, potem se je zadeva nekoliko umirila, zdaj pa sem spet dobila rjavkast izcedek (po spolnem odnosu), ki traja že 3 dni.
Pa še par dni nazaj me je tak krč zagrabil, da sem kar mrzlo švicala, dokler mi ni primla tableta proti bolečinam.
A je možno, da bi že dobila menstruacijo, čeprav je naj še ne bi?
Upam, da se bo vse pomirilo, ker bi Mireno res rada obdržala, ker se mi zdi fajn zadeva, ker ni potrebno razmišljat, ali sem vzela tabletko, ni se treba mučit s kondomi, itd.
Posim, povejte, kako je potekalo po vstavitvi mirene pri vas.
Ste tudi imele kakšne probleme in kako dolgo je trajalo, preden se je zadeva umirila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MIRENA
5.12.2007 23:03:47   
monja79
Meni jo je G vstavila  začetku septembra pa še vedno ni brez izcedka. Izcedek sicer ni močan, a malo rjavkasto pa jeuser posted image . En dan že skoraj nič ni in se veselimuser posted image , potem pa čez dva dni spet malo bolj in tako. Je pa res, da je od septembra do sedaj že bistveno manj in da gre na boljše, ampak zelooooooooo počasi. Pa mi je G rekla, da so do 6 mesecev take zadeve čisto normalne pri mireni, ker se mora vse skupaj navadit in tako.
Pa v začetku - nekje prvih štirinajst dni - je tudi mene kar malo špikalo in ni bil prijeten občutek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MIRENA
6.12.2007 9:59:51   
bodoča
Jaz jo imam slaba 2 meseca in sem zdaj že kar nekaj dni brez izcedkov, prej pa so bili večino vsak dan. Bolečin ali krčev nisem imela nobenih, tudi vstavljanje me ni bolelo, vendar imam drug problem, zaradi katerega jo bom dala odstranit.

Ne vem ali mi jo je G narobe vstavil ali kaj, samo tista vrvica ki je za odstranitev, mojega user posted image  full drgne med sexsom, tako da se mu pol na glavici tud pozna.

Sem šla brat o tem, pa nima nobena pripomb v tej smeri, tako da mi ni jasno kako je to problem ravno pri naju drugače pa je Mirena zakon.

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MIRENA
6.12.2007 10:33:31   
Anonimen
Ne, tvoj mož ni edini, ki ga mirena moti. Tudi moj jo je čutil in sem to povedala ginekologinji, ki mi je potem skrajšala vrvico in sedaj je OKuser posted image . Ne zamenjam je za nič na svetu. Menstruacijo imam 2 x na leto, če se temu lahko reče menstra. Malo rjavega izcetka dva dni - to je to. Imam pa že drgo, saj sem prvo dala odstraniti po 5-tih letih. Jaz in moj sva super zadovoljnauser posted image

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?