|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M ne pričakujemo septembra!
29.7.2007 1:00:40   
Anonimen
Čakam, da septembra podpišem pogodbo za nedoločen/določen čas v službi in bom šele takrat začela 100% delati na user posted image , čeprav že sedaj včasih na slepo "špilava"... Se bojim, da če mi sedaj rata, ostanem brez službe, zato bi še en mesec počakala, ampak če bo že zej pa bo, vseen bom srečnauser posted image ...

Zanima me, je že katera, da se med septemberke prifočka zaradi takšnih in drugačnih razlogov?

Vso srečo že vnaprej in ... naj bo to mesec, ko se izpolni vaša največja želja user posted image user posted image ...

P.S. Pa brez zamere, bom raje anonimna user posted image ...




  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M ne pričakujemo septembra!
29.7.2007 14:58:53   
Soncnica Sandra
Živijo!

Tudi sebe bom dala na ta seznam. Pogodbo imam sicer do konca leta in mi je naprej ne bodo podaljšali, ker so mi to dali vedeti že takoj ko sem jo podpisala. Žalostno, ampak upam, da bom vsaj čim prej sobila svojega sončka user posted image  in bom imela pač toliko več časa zanj. Tako da tudi jaz čim prej zagledam user posted image  in ne bom več vsak mesec user posted image  ali le ne bo prišla user posted image  in bom tudi sama postala vesela user posted image .
Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: M ne pričakujemo septembra!
29.7.2007 15:48:25   
Anonimen
lep pozdrav obema ki si tako zelita svojegauser posted image soncka!vecen problem mladih mamic je ta sluzba pol bi pa radi da se sloveniji dvigne poprecje otrok halllo??s tem ze ne ce ne bo sluzb sej ni nic zastonj sploh pa otroske stvari niso poceni(hrana plenice)no postimo zdej to sej mislim da se vsaka zaveda ko zeli bituser posted image !seveda mislim da se nimas kej bati tudi ce zdej zanosis ne bos sla razlagat v sluzbi in bos pocakala do septembra da ti dajo za nedolocen cas! koliko casa ze delas da ti podaljsujejo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: M ne pričakujemo septembra!
29.7.2007 20:42:42   
Anonimen
Pozdravljene...

Kar se tiče službe, sem zelo zaskrbljena, saj so že veliko sodelovk vrgli vn ravno iz razloga ker so zanosile in bile noseče v takem času ko so pogodbe podaljševal, nasploh pa mlada dekleta, ki še nimajo otrok zelo neradi vzamejo.
Ker pa je v naši službi veliko tudi fizičnega dela, se kar malce bojim kako bi bilo nositi vse tiste stvari s trebuhom...žal pa druge službe s izobrazbo, ki jo imam ne morem dobiti v bližnji okolici, kje delam pa nebi razlagala da me nebi kdo prepoznal...

Delam tam že 2 leti, podaljšujejo vsako leto in če si eden izmed srečnežev ti celo dajo za nedoločen čas...
Počakala bom da dobim (upam...) novo pogodbo, ko rodim (če seveda takoj rata) pa še vedno lahko dobivam porodniško od države, potem se bo pa že nekaj dobilo, lahko pa da me bodo tudi potem nazaj vzeli tako kot mojo sodelovko( pogodbo so ji prekinili ko je rodila, ko je imela konec porodniške so jo pa vzeli nazaj) user posted image ...

U glavnem to je to...čakam da izvem kako bo s pogodbo, potem pa veselo na delo user posted image ...
Zato sem pa kandidatka za morebitno nosečko šele septembra...

Svoje identitete si pa ne želim razkrivati zato, ker poznam veliko sodelovk ki ta forum berejo in da nebi vodstvu na uho prišlo, da bom vse to splanirala...bo še več problemov...

Lep pozdrav punce pa...naj nam rata u septebmru (no, avgustovkam in julijkam pa še prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: M ne pričakujemo septembra!
30.7.2007 16:15:22   
Estrella*
Pozdravček!

Septembra se tudi jaz pridružujem. Imam enak problem s službo, ker čakam, da mi dajo za nedoločen čas. Jaz bom kar reskirala in začela user posted image user posted image po avgustovski user posted image . Upam, da mi uspe kat prvikarat - v prvo.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 8:27:51   
rouzi
Pozdravljene!
Tudi jaz se bom pofočkala pod ta naslov. Zdajle je prišla user posted image , potem pa začneva veselo user posted image . sem izračunala kdaj naj bi imela O. Upam da nam vsem rata!!!
Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 9:00:17   
Naty*
oj punce! Hvalabogu zdej je pa že moja tema odprta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! 4. avgusta pričakujem tretjo M po abraziji in takoj po tistem začneva veselo "ne pazit"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutri začnem jesti folno kislino po navodilu G, potem pa samo čakam a se bo 3. septembra prikazala ali ne.

Upam da ne in upam, da nas bo tudi čimveč s septembrskega seznama roza obarvanih!!!!

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas!!!!user posted image


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 9:53:36   
kodrana
pozdravljene.

mogoče bom samo vaša navijačica ali pa se bom vpisala celo na seznam. kdo ve?
v vsakem primeru sem z vami.

user posted image

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 11:09:57   
Naty*
punce dolgčas mi je pa bom naredila seznam, ve pa prosim vpišite še datume, zaenkrat vas bom kr po svoje mal pomešala user posted image .

...Septembrske borke za otročke...  
 
xx.09. - anonimna
xx.09. - Sončnica Sandra

xx.09.-  anonimna
xx.09. - teodoral
xx.09.-  rouzi
04.09 -  Naty


In zvesta navijačica
- Kodrana


Evo naš kratek seznamček, kodrana ti si pa z razlogom med navijačicami user posted image . Sam ne obremenjuj se pa boš septembra naša zvesta user posted image navijačica user posted image .


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 11:47:40   
mukla
Jst se bom tut verjetn pofočkala septembra, sam ne vem še kdaj, ker mam po abraziji čist zmešane cikle. Bom sporočila.

kodrana vem kako je to, ko ti reče G tri mesece, ti bi pa že kr po 2 M. Jst sem na istem. Počakala bom na petek, ko moram spet dati kri zaradi betaHCG (po moli), pol se bom pa odločila. Sam verjetn bom počakala, da user posted image user posted image  zagledam septembra. Zaradi lastnega miru.

Punce držite se, pa da bi vse hitro postale srečke user posted image .
Papa

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 11:55:48   
kodrana
mukla, ja. meni je g. rekla naj počakam 3 mesece. sestra v ginekološki ambulanti, naj počakam 2,3 mesece. dr. pušenjaku sem tudi pisala in mi je rekel, da sta dva ciklusa po abraziji popolnoma dovolj. kaj potem? mi2 bova kar user posted image , če bo, bo, če ne pa ne. itak user posted image imam ok, nobenih težav. nič. tako, da je mogoče res čas, da začneva.
upam, da bo pri tebi vse ok, da hormona ni več. sem te brala, ja , da imaš teževe s hormonom.. držim pesti in srečno.

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 11:57:52   
Naty*
mukla js pa tole že skoz spremljam, da enim skoz merijo betaHCG, pa ne razumem zakaj meni niso tega nikoli merili?user posted image

Sm prebrala nekje, da je mola v bistvu isto kot je bil moj blighted ovum, samo da pri moli nastane neko agresivno tkivo, pri meni so se naredili pa samo zametki posteljice, pa se je na vsak način hotelo samo sčistit.  Ampak beta HCG mi niso merili niti enkrat po tistem.. a je keri jasno zakaj je to tolk različno?


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 12:07:33   
mukla
Ja, pri moli merijo beta HCG dokler ne pade pod 10, pa mislim, da morš še pol po enem mescu it oziroma morajo bit tudi naslednje tri meritve pod 10. Tak je, če daješ kri v LJ, drugje pa ni. Nekaterim pade pod 30, pa rečejo, da je OK. To pa zato, ker lahko ostane not kakšna celica, ki se reaktivira. Če se reaktivira, se hormon hitro poveča in tako ugotovijo, da ni še čist OK. Verjetnost ponovitve je skoraj 0. Če pa zanosiš, se hormon normalno veča in nimajo več orodja s katerim bi kontrolirali mogoče preostale celice. Fora je tut v tem, da če se reaktivirajo celice, lahko ride tudi, čeprav redko, do raka.
To kar si imela ti ni isto in zato ti niso kontrolirali padanje beta HCG. Tak, da nič panike.

Men je hormon v mescu skor padu na 10, pol se je pa pred M neki pobrklal, tak da bom zdej vidla kaj bo. Sam je bla ta M full močna in mam feeling, da bo zdej vredu.

Papa

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 13:35:57   
Naty*
Hvala za razlago in velik sreče pri merjenju, da bi se ti uredilo in bi kmalu dočakala user posted image user posted image

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 17:08:16   
neja24062007
Vsem skupaj želim vse najlepše...naj se vam uresniči največja in najbolj skrita želja na tem svetu....
Midva sva se leto in pol trudila, user posted image user posted image user posted image  in končno nama je ratalo, ter v juniju se nama je rodila najlepša punčka tega sveta...

Zato tudi za vas močno stiskam pesti in vem kako hudo je vsaki mesec posebej čakati, zato go punce-go v akcijo. Pa čim manj misliti, odklopiti, se ne sekirati pa bo vse OK.

Navijam za vas...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne dajte se punce...ne obupat

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: M ne pričakujemo septembra!
31.7.2007 17:48:50   
sonček33
Oj neja. Sem ravno tamle poleg gledal fotke in vidim tebe najprej s trebuhom pa potem še malo dete. joj kolk je lepa. No vidim, da je mala Neja, a si ti tut?

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: M ne pričakujemo septembra!
1.8.2007 12:33:48   
ANIME
Pozdravljene,

ker imam po novem ciklus dolg 32 dni, bom iz julija skočila kar v september.

Torej ne pričajujem je 01.09.2007!!!

LP

_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: M ne pričakujemo septembra!
1.8.2007 19:48:25   
trma79
Ej!

Tudi jaz se vam pridružujem na septembrski listi, čeprav še tisti ta pravi dnevi za user posted image  sploh niso blizu...bi bila raje med avgustovkami, pa mojega dragega ni bilo tiste dni...tak da bova konec meseca veselouser posted image , ampak res, potem pa je ne pričakujem okoli 14.septembra. Bilo bi lepo darilo za rojstni dan. Po dveh SS v zadnjem letu bi si res želela malo več sreče.

Držim pesti za vse nas, da bo ta jesen bogata z user posted image , hi hi.


(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: M ne pričakujemo septembra!
1.8.2007 21:21:56   
sonček33
Trma 79 - glede na tvoje ime ni hudič, da ti ne rata. Žal mi je za SS in ti žleim vse vse lepo in čimprejšnje soočenje z user posted image

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: M ne pričakujemo septembra!
1.8.2007 22:37:28   
trma79
Sonček 33 - hvala za lepe želje. Saj bo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: M ne pričakujemo septembra!
2.8.2007 10:27:33   
Naty*
...Septembra je ne pričakujemo:...  
 
xx.09. - anonimna
xx.09. - Sončnica Sandra

xx.09.-  anonimna
xx.09. - teodoral
xx.09.-  rouzi
01.09. - ANIME
04.09 -  Naty
14.09. - trma79


In zveste navijačice
- Kodrana
- neja24062007

user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: M ne pričakujemo septembra!
2.8.2007 20:08:28   
kekec in mojca
Evo, jaz se prijavljam na seznam. Danes sem naredila drugi test po prvem rahlo pozitivnem in ta je bil negativen. Najprej moram počakat na user posted image , pol pa jovo na novo.

Moj user posted image  je bil toliko prijazen, da je prejšnji teden kupil ovulacijske trakove v lekarni. uh, ta šment je hudo drag, sploh zato, ker nimam redne M in bomo zato verjetno porabili kar nekaj paketov. Sicer pa, če bomo malemu Kekcu uresničili željo o sestrici na tak način, se splača.

Če vam odkrito povem, sem stara RR-jevka, pod drugim nickom. Teh debat se nisem nikoli udeleževala, ker so mi bile - odkrito povedano - neprijetne. Bom takoj razložila zakaj. Nama je namreč obakrat uspelo v prvo, zato nisem razumela teh težav. Zdaj pa, ko je za nama že osmi mesec, gledam na te stvari z drugimi očmi. Verjetno se trenutno sama zdim marsikomu, ki ni v tem noter, smešna, pa kaj. Vesela sem, da je ta tema odprta, ker vidim, da si delite vesele in žalostne trenutke. Upam, da si bomo v tem mesecu VSE delile samo vesele trenutke in se bomo kmalu pogovarjale na temi aprilčice 2008 oz. majčice 2008! user posted image user posted image za vse vas!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: M ne pričakujemo septembra!
3.8.2007 7:54:30   
matejchykam
Evo še ena, ki je septembra ne pričakuje-po ss konec junija čakam user posted image , ki naj bi prišla v teh dneh. Potem pa naprej v nove boje. Upam, da nas bo veliko srečnic septembra!!!!user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: M ne pričakujemo septembra!
4.8.2007 13:32:36   
zarjica
Evo še mene tukaj! Po ss v maju, čakam te dni mojo 3. M potem pa gremo veselo na delo! In upam da čimprej uspe - in seveda da bom imela tokrat več sreče in končno tudi dojenčka. Prvič nama je uspelo v 5. krogu...upam, da bo zdaj vsaj tako ali pa še prej user posted image ? Zakaj pa ne? Po vseh razočaranjih, ki sem jih doživela, pa si mogoče zaslužim, da nama tokrat uspe že v prvo?
Uživajte v tem lepem svežem poletnem vremenu!

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: M ne pričakujemo septembra!
4.8.2007 14:38:33   
Estrella*
Halo!

Da dopolnim Natyn seznam, pri nas je ne pričakujemo 17.9.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?