Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, glede na to, da sem v torek(3 dni zamude) opravila krvni test in je bil negativen. Tudi Romed danes je bil negativen. Je pa zanimivo, da je bil Baby check mini v pon. (2 dni zamude) čudno obarvan. Druga črtica je bila namreč komaj vidna. Prepričala sem se tudi z mnenjem partnerja, ki jo je pravtako zaznal - komaj, vendar jo je. Se je kateri dogajalo podobno, da je delala teste kot nora pa ji ni nič pokazalo in naposled le
 , glede na to, da sem v torek(3 dni zamude) opravila krvni test in je bil negativen. Tudi Romed danes je bil negativen. Je pa zanimivo, da je bil Baby check mini v pon. (2 dni zamude) čudno obarvan. Druga črtica je bila namreč komaj vidna. Prepričala sem se tudi z mnenjem partnerja, ki jo je pravtako zaznal - komaj, vendar jo je. Se je kateri dogajalo podobno, da je delala teste kot nora pa ji ni nič pokazalo in naposled le  

). Pa tud romed test je bil obarvan pa čist rahlo vidna črtica je bila. Še na UZ se ni nič videlo.Pol mi je pa dala tablete za sprožitev M pa je tud ni bilo ko pa sem prišla na pregled sem bila pa kar naenkrat skor  3m noseča.
 ). Pa tud romed test je bil obarvan pa čist rahlo vidna črtica je bila. Še na UZ se ni nič videlo.Pol mi je pa dala tablete za sprožitev M pa je tud ni bilo ko pa sem prišla na pregled sem bila pa kar naenkrat skor  3m noseča.  ...
 ...  zamuja 3 dni, danes sem naredila test (Baby mini check), pa še ni nič pokazalo.  Nimam posebnih znakov, le prsi me mal bolijo, pa vsake toliko časa čutim špikanje v desnem spodnjem delu trebuha...  Kako si pa danes? A je ze kaj novega?
  zamuja 3 dni, danes sem naredila test (Baby mini check), pa še ni nič pokazalo.  Nimam posebnih znakov, le prsi me mal bolijo, pa vsake toliko časa čutim špikanje v desnem spodnjem delu trebuha...  Kako si pa danes? A je ze kaj novega?   

,nato med sluzjo sveža kri (en večer prej močna bolečina na desni strani), čez dva dni pa se je ulilo na ful. Ne vem kaj se dogaja, vedno sem imela redno
  ,nato med sluzjo sveža kri (en večer prej močna bolečina na desni strani), čez dva dni pa se je ulilo na ful. Ne vem kaj se dogaja, vedno sem imela redno  , ampak smo spet na začetku... huh...
 , ampak smo spet na začetku... huh...  ...
  ...