Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
)in piješ na hektolitre vode in čaja (4-5 litrov) da imaš pač bol nekvalitetno mleko, ga je pa veliko - samo za odžejat in posledično je otrok prej lačen.

, tudi kar se kvalitete tiče. Jst nisem mela ravno najbolj kvalitene prehrane, pa se je Iza prav fino redila samo z dojenjem. Sem morala veliko stvari izločit iz svoje prehrane, ker je Izo vse zvijalo in sem jedla bolj ali manj enolično hrano, skoraj nič sadja, mlečnih izdelkov,...
. Imela sem ga komaj vse skupaj za dva obroka na dan pa še po tem mleku je dobil mali neko alergijo, bil je ves pikast tudi v pediatrični kliniki niso imeli pojma kaj je razlog da je mleko tako. Potem sem morala prekiniti še s tistim ki sem ga sploh imela in na koncu smo pristali na flaši.
).
pač ni časa (ko imaš dva otroka sploh), se je naš tamal čist ok zredil (1,3 kile v enem mescu in 3 cm), torej mora bit mleko tud dost hranjivo. Bomo pa probal mal bol kvalitetno jest, če bo šlo