|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice, ki imajo TFK Twinner Twist
27.2.2009 21:57:52   
nivi
Pozdravljene user posted image

Imamo TFK-jev voziček Twinner Twist pa me zanima koliko naklonov ima naslonjalo. Jaz namreč vidim samo tri, v navodilih pa piše da so štirje. Ali je mogoče še kakšen način za spreminjanje naklona razen zadrg? Jaz ga nisem pogruntat. Pa še eno vprašanje imam - za kaj se potrebujejo vsi tisti paščki pod sedežnim delom - samo za pritrjevanje na ogrodje ali služijo še čemu drugemu?

Saj vem da so vprašanja malo čudna, vendar ne pogruntam kako je s tem.

Pa hvala za vaše odgovore user posted image
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamice, ki imajo TFK Twinner Twist
1.3.2009 10:38:05   
soni
Mi imamo TFk. Ima tri naklone, saj sta dve zadrgi na vsaki strani. Glede tistih trakov, pa moram priznat, da se je s tem več ukvarjal moj, ampak kot vem so bolj za ogrodje in za pritrditev športnega dela.
............se bom še pozanimala.

(odgovor članu nivi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mamice, ki imajo TFK Twinner Twist
2.3.2009 10:25:59   
ona23
Hej
a lahko malo poveste več o tem vzičku?
A ste zadovoljne? Bi ga še enkrat kupile? Koliko stane? Je treba košaro za novorojenčke, ker jaz pričakujem konec maja, pa ne vem. če ni zadosti mogoče samo športni del?
Bi mi ga priporočile? Koliko pa vaga?
Joj, če sem zamorila s temi vprašanji, se opravičujem, ampak res sem v zagati kater voziček kupit?

Lep danček vam želim!

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mamice, ki imajo TFK Twinner Twist
8.3.2009 22:41:43   
nivi
Ojla!

Jaz sem s tem vozičkom zelo zadovoljna. Je zelo dobro vodljiv. Z velikimi kolesi prideš vsepovsod- čez robnike, pločnike, po makadamu, travniku ... Všeč mi je tudi ker ne ropota- ene prijateljice imajo vozičke z nekimi plastičnimi kolesci, pa se jih že na daleč sliši. Sprednja kolesa so vrtljiva - super.  Nama ustreza tudi nastavljiv ročaj po višini- jaz sem manjša on pa velik, tako, da ni problema, kdo ju vozi (oz. njega ne boli hrbet).  Pa zavore mi tudi pridejo full prav - po hribu navzdol, je kar težko vleči voziček nazaj. Res je malo večji, pa kar težak - čeprav ne vem, koliko tehtajo drugi vozički za dvojčke. Mi imamo karavana tako da ni  panike - voziček plus trdi košari pa še je ostalo malo prostora. Tudi glede spravljanja ni panike - eni pravijo, da je zakomplicirano- seveda ni kot marela za enega - je pa logično in zato enostavno. Jaz sem rodila začetek junija - dva meseca prezgodaj in sem imela trdi košari in mi ni žal. V košari sta kot v nekem zavetju - pred vetrom, soncem, dežjem ... Pomembno se mi je zdelo, da spita na trdi podlagi, ker se športni del ne da 100% poleči - še vedno je vse valovito, ker so blazinice. Tudi pretoplo jima ni bilo, ker v najhujši vročini nikoli nismo bili zunaj, če pa že, nista bili veliko oblečeni. Spali sta samo na blazinici pokriti s plenico. Če ti zaspita v vozičju jo lahko neseš v stanovanje kar v košari. Imaš pa še prevleko za čez in komarnik. V športni del smo presedlali, ko se je toliko shladilo, da sta imeli kombinezončke, takrat pa v košari ni bilo več prostora. V športnem delu se ne da naslonjala postaviti v povsem pokončni položaj, tudi naslonjala za noge se ne da dvignit - čeprav ne vem, če je to pomembno, ker mi še ne sedita, nogici pa jima tudi še ne visita veliko čez. Se mi pa zdi  material na sedalnem delu zelo vredu - zračen. No, to bomo videli čez poletje če je res tako.

Lepo nosečnost želim


(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?