|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice?!Velikosti!!
13.4.2007 18:05:40   
Afnica
Ker se dvojčki rodijo nekoliko prej in nekoliko manjši...me zanima kakšne velikosti oblačilc so vam prišle takoj na začetku prav?? Nočem, da iz malih vse visi. A je bila 56 prevelika in ali vam je št. 50 prišla kaj prav??
 
Trenutno imam namen nakupit res samo tisto kar bom rabila takoj na začetku, ob rojstvu pa do nekje 3 mesecev, potem bom že vedela kaj in koliko.
 
A imate kakšen nasvet???
 
Strah me je, da  me dvojčka presenetita (kot tudi mnoge od vas) in da sem ob tem popolnoma nepripravljena. Zato ne zanima tudi kaj je tisto kar po prihodu domov nujno potrebujem??? Ne bi rada dragega obremenjevala z nakupi, vsaj ne z večjimi. Nočem pa zdej po nepotrebnem zapravljat za stvari, ki jih ne bom niti potrebovala. Torej res samo tanujno!!!
 
Torej, če skrajšam, kaj je tisto kar res nujno potrebujemo za začetek in kakšne naj bodo velikosti oblačilc???!!!

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamice?!Velikosti!!
13.4.2007 18:08:34   
Anonimen
Pa kupi za zacetek ene dva kompletka 50 za vsakega, saj dvojcki naceloma niso kaj dosti vecji ... 56 je za take drobizke kar velika.

Rabis pa bodije, zabice (do pasu so baje najbolj fajn), majcke bolj tako-tako, kak pulovercek in hlace za cez .. pa glede na to, da imas PDP poleti, ne kupuj kakega plisa ali pa kaj podobnega, ker do user posted image  itak samo eno plast vec od tebe obleceni, ce ne jim je vroce. Tako na hitro, kar se spomnim zdajle user posted image  Aja, pa kaki pajacki za pizamice itd.

Imas pa tu gor na RR sezname, kaj rabis za dojencka .. malo pobrskaj z iskalnikom.

LP, Ribica

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mamice?!Velikosti!!
13.4.2007 19:58:09   
emaa
Mi smo št. 50 nosili skoraj dva meseca, št. 56 tudi skoraj dva meseca, zdaj pa imamo 62 in 68, ker sta precej dolga. Tako, da bodiji od clara 68 bodo šli kmalu v penzijo, saj nam bojo prekratki v trup,  v rokave pa so nam predolgi. Mi smo 50 nosili še, ko smo imeli čez 3 kg, tako da na začetku kar 50, bi nam tudi 44 bila prav, sam se ni splačalo za 14 dni. Pa sta imela ob porodu 1965g in 46cm ter 2100g in 47cm. Zdaj pri 4,5 mesecih pa imata 7210g in 63cm ter 7450g in 64cm, tako da se jima ne vidi, da sta nedonošena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mamice?!Velikosti!!
13.4.2007 22:57:11   
max23
Mi smo tudi imeli št.50 tam dva in pol meseca starosti.sem kupila sama to št. sam kompletek za domov, ostalo so mi pa kupili naknadno. Doma sem imela oblečene kar v bombažne žabice iz BC, ker so najbolj enostavne in tud če so bile mal prevelike so pa mal viši pršle. Ne pretiravat z nakupi.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mamice?!Velikosti!!
14.4.2007 1:57:14   
NAVT
Enamair, dej še prosim napiši, čigave so bile te stvari (predvsem te 44 in 50). Mogoče sem preveč radovedna, a za orientacijo, mi res pridejo prav taki podatki: št. oblačilc in teža+dolžina otroka. Da ne bo zgledalo moje vprašanje čudno, naj pojasnim: v prvo sem namreč kupila nekaj št.62 pri h&m, pa imajo oni take ogromne številke, da je naš normalno donošen in povprečno velik in težak Aljoša te stvari nosil še pri 6. mesecih. 

(odgovor članu max23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mamice?!Velikosti!!
14.4.2007 6:05:56   
Lunca1
Moja je bila ob rojstvu velika 49 cm, jaz sem pa dvojčica, pa 48, tako da ni ravno veliko velikostne razlike. Za mojo smo imeli kupljene 62, pa smo potem nabavili 56 in je bilo čisto v redu. Jaz bi na tvojem mestu kupila 56, 50 pa šele po porodu, če bo treba.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mamice?!Velikosti!!
14.4.2007 8:57:47   
emaa
večinoma iz H&M, marsikje majhnih št. nimajo. Njihove 62 nosimo sedaj, medtem ko nam je pa normalna 68 skoraj premajhna, pa še cenovno so ugodni. Sva kupila ene bodije iz Leclerca za 3 mesece pa jima po 2,5 mesecih niso bili prav, torej za normalno donošenega otroka niso. Št. 50 smo nosili tam nekje do 3500g in okoli 54cm, št. 56 do 5000g-5500g in okoli 60cm, zdaj pa smo na 62, to govorim za cifre iz H&M. Smo pa imeli veliko bodijev in tega, sva večino kar sama kupila, sva pa že naprej posodila še eni bodoči mamici dvojčkov.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?