|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice četrtošolčkov
31.8.2007 8:02:49   
orhideja75
Letos gre moj mlajši sin v 4.razred devetletke. Prvič se bomo srečali z ocenami. Me prav zanima kako bo.
Vse, ki imate otroke iste starosti ali pa so že naredili 4.razred in imate s tem že izkušnje javite se. Dejmo kakšno rečt....


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamice četrtošolčkov
31.8.2007 8:33:42   
Piškotka~
Evo meneuser posted image  tudi mi imamo bodočega četrtošolčka- me kar mal skrbi kako bo? Pa še blizu sva doma bi se lohk na kafetu dobile lpuser posted image

_____________________________

Mamica Luku in Maticu!

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mamice četrtošolčkov
31.8.2007 8:50:02   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: Piškotka~

Evo meneuser posted image  tudi mi imamo bodočega četrtošolčka- me kar mal skrbi kako bo? Pa še blizu sva doma bi se lohk na kafetu dobile lpuser posted image

Ja lahko, sam sej veš kako bo zdej, ko se začne šola. Vedno ene obveznosti, pa krožki, pa tečaji, ... Imamo pa še enega starejšega fanta. Pa pri vas? A je drugi mlajši ali starejši?
Drugače sva si pa res blizu ja. Sem iz okolice Domžal. Če hočeš mi lahko pišeš na ZS in se res kdaj dobiva na klepetu o otroških vragolijah. Sej jih nikoli ne zmanjka, ane?


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Piškotka~)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mamice četrtošolčkov
31.8.2007 9:32:08   
aluš
Nočem te strašit, mi gremo letos v 5/9. Lansko leto je bilo grozno. Vsaj prve pol leta, da smo dojeli, da je druga tovarišica, ki nauči samo na pol in se moramo doma dnevno poglabljat v učno snov in otroka učit. Sem sigurno naredila z odloko ta 4. razred. Pa otroci bi radi same petice imeli, treba se je bilo učit pred kontrolko (zunaj sonce, mulček ni vedel ali bi se učil, ali zunaj dirkal, če nisem že popoldan popi..., je bila zvečer "štala"). Angleščina se mi zdi, se je treba res kar usest, pa učit (edino, če ni talent, naš sigurno ni, ker tudi jaz nisem). Pa rečmo snov pri Naravoslovju se mi je zdela, da smo se to mi učili v sedmem razredu. V glavnem, toliko, kot se je moj letos učil (seveda skupaj z mano, sam se še ??!!! ne zna), se jaz nisem v sedmem razredu. Sicer pa je bil odličen s samimi peticami. Ampak če bi pustila, da bi bilo kakor je, bi po moje imel trojke. Že zdaj me glava boli, ker ne vem kaj naj letos. Naj se spet pobijam, ali naj pustim kar bo pa bo. Za nameček dobijo spet novo učiteljico (pa sploh še ne vemo katero). Ker naši so prve tri leta imeli res super učiteljico, lansko leto pa en "klump" in je bil prehod na ocene še težji.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mamice četrtošolčkov
31.8.2007 9:54:08   
hubi
Četrti razred je snovno veliko močnejši od 3. razreda. Se je treba pač usesti k otroku in ga naučiti se učiti, ker gre od tu le še naprej do konca šole. Družba in naravoslovje se največ dela po učbeniku, ker je pač brezveze podvajati snov v zvezek. So določene stvari neoprejemljive za ozroke, ampak pri pravem pristopu tudi to ne bi smelo biti problem. Ocene so dobrodošle, ker predstavljajo eno oporo staršen in otrokom, kje je njihovo znanje. Ni pa zdaj za paniko zganjat. Pa domače naloge redno delat, je pol narejenega.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mamice četrtošolčkov
31.8.2007 10:03:34   
orhideja75
Ja samo naš je v bistvu zdele 3 leta delal brez problema. Vse je dosegal, ampak se mi pa zdi, da nima učnih navad in bo v bistvu to največji problem. Vse naloge je naredil že v podaljšanem bivanju, doma se pa tudi nismo kaj preveč učili. Bomo videli kako bo letos samo, ko sem takole mal pregledovala učbenike, ko smo jih zavijali, sem ugotovila, da so določene snovi kar težke oziroma se jih bo potrebno kar učiti, ker sam tako s poslušanjem v šoli ne bo šlo.
Pa isti problem bomo imeli kot je bil pri aluš. Letos bodo dobili eno levo učiteljico, zahteva pa ogromno. Upam, da speljemo kar se da solidno. Čist na vse petke pa ne računam. Bi bila zadovoljna s prav dobrim uspehom. Bom pa sigurno morala tudi jaz zraven sedeti. Tega sem pa vejena že od starejšega, ki gre letos v 7. in je že eno leto kar samostojen. Je bil pa vajen ocen in učnih navad od 1.razreda.

_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mamice četrtošolčkov
31.8.2007 21:44:35   
Gina
Naša gre tudi v 4., ampak se zelo veseli. Strah me pa tudi ni nič, bo imela isto, krasno učiteljico, s katero smo zelo zadovoljni, po moje bo ne glede na količino snovi, zanjo ok - je take sorte otrok.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mamice četrtošolčkov
1.9.2007 2:11:43   
Anonimen
Moj sin gre pojutrišnjem v 5. razred 9-letke, 4. razred 9-letke pa je izdelal z dobrim (3) uspehom, kar je za njega zelo dobro, saj je hiperaktiven dislektik. Moram reči, da posebnih težav s samo snovjo ni imel, je pa bilo tako, kakor tudi pri vseh drugih stvareh - če ga nekaj ni zanimalo, mu tistega nisi spravil v glavo, pa če si se sam pretegnil zraven. Če ga pa je zanimalo, se je pa še doma ukvarjal s tem, ne da bi mu kdo rekel. Ker je bil 4. razred 9-letke prvi razred s številčnimi ocenami (prej je bilo opisno ocenjevanje), ga je bilo nekoliko strah, da domov ne bi nosil samih petic, ampak sem mu uspela dopovedati, da mene zanima samo to, da je ocena pozitivna. Seveda to ne pomeni, da naj se ne bi trudil za več od zadostne (2) ocene, ampak tudi, če bo "samo" zadostno (2), bo v redu. Bistvo je, da razred naredi in da si zapomni čimveč. Na srečo mu je to uspelo in to celo bolje, kakor smo realno pričakovali. Resda je imel pomoč specialne pedagodinje, pa vendar - cilj je dosegel in sedaj komaj čaka, da gre v 5. razred 9-letke. Pravzaprav že razmišlja o tem, kako bo, ko bo na fakulteti. user posted image

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mamice četrtošolčkov
2.9.2007 18:06:49   
hariba
Moj mlajši mulc gre tudi jutri v četrti razred devetletke. No, kaj posebno navdušen ni, malo pa pravi, da vseeno pogreša šolo. Zdaj so 3 leta imeli 1 super učiteljico, sedaj pa dobijo 1 novo. Upam, da ja ne bo prehudih težav, ker je on bolj površen,  večkrat kaj pozabi, tudi namerno žeuser posted image . Skratka namazan je z vsemi žavbami. Je pa ta učiteljica zelo zahtevna, je že starejšega učila, a on je mnogo bolj vesten, zato je bil pri njej brez problema odličen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mamice četrtošolčkov
6.9.2007 17:59:11   
klepetka
kako ste starši in četrtošolci po skoraj enem tednu pouka?Mi imamo tud četrtošolko in zaenkrat se še nič konkretnega ne dogaja.nalogo imajo sicer vsak dan ,ampak to je bolj ponavljanje od lani.Nimajo niti še fiksnega urnika,ga dobijo v ponedeljek.

je bila pa sprememba očitna .že v nedeljo je bila kar nervozna ;nova učiteljica ,nova šola (stavba mislim),... .Ampak vtisi po prvem tednu so  zaenkrat super.Bomo videli kak obo naprej


_____________________________



(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mamice četrtošolčkov
7.9.2007 10:24:59   
orhideja75
Ja naš je kar lepo sprejel vse skupaj. Res imamo mi tudi naloge vsak dan. In zaenkrat je še ves zagnan. Bomo videli kako bo čez nekaj časa.
Smo imeli pa včeraj tudi 1.roditeljski sestanek in se mi je zdela tale nova tršica zeloooo stroga. Vsaj tako se je pokazala. Pa že naslednji teden je rekla, da bo že kar začela spraševati za oceno. Najprej branje, potem poštevanko,...
No sej, če se je začelo,..
Letos 1. s pravimi ocenami. Me prav zanima kako bo?


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Mamice četrtošolčkov
9.9.2007 22:24:42   
hariba
Našemu je zaenkrat nova učiteljica še kar všeč, čeprav pogreša staro in pravi, da je bila ona boljša.Tudi oni zaenkrat še bolj ponavljajo, imeli so pa že vsak dan domačo nalogo.Zelo navdušen je pa nad angleščino in tisto učiteljico.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?