Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa se je čez 15 min začel dret, kot bi ga iz kože dajal.
In ni blo spet nič. Sem ga dala na joško in smo pol spal ene dve uri. Sploh ne vem kaj se mu dohaja, pa tako lepo je že spal ponoč tudi po 4, 5 ur skupi, zdej pa že nekaj dni največ tri ure. A je možno, da je preveč utrujen, da bi normalno spal, ker podnevi zelo malo spi? No, dons dopoldne ga je pa kar zmanjkal in spi že celo uro. Luksuz! Zgleda, da je po atiju, ker on tud ful pozno hodi spat, zjutraj ga pa ne moreš iz postelje spravit.
, jaz pa ne vem več kako mu naj pomagam...ga pač nosim in ga poslušam zraven
ampak če kam gremo, pa ne...zato se pa potem zvečer tako muči pred spanjem po moje, ker ni naspan čez popoldan
. da nobeden noče spat, če nekam gremo. Moj samo košato gleda naokoli in samo jedel bi, kot da ga je strah in se samo na joški počuti varnega. POtem pa že slišim komentarje; joj ti imaš pa sigurno premalo mleka, če hoče skoz jest