|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Manj izrazita druga črtica 13.6.2010 19:05:00
|
|
|
|
bacali
|
Punce,rabim nasvet:) Danes zvečer sem delala test nosečnosti, pa sta se mi pokazali 2 črtici, venar je bila tista, ki potrjuje nosečnost, veliko manj izrazita( malo se je vseeno vidla), M. mi zamuja že 2 dni, drgač nobenih znakov nimam,le 3 dni me že šraufa po trebuhu ( bruhala,pa driska in vetrovi), a je možn, de zvečer test še ne pokaže tok točn? Jest močno upam, de sm zanosila
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.6.2010 18:30:19 >
|
|
|
|
|
RE: Punce,rabim nasvet:) 13.6.2010 19:09:25
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ponovi pojutrisnjem zjutraj... samo, ce je bila crtica, in ti M zaostaja, si po mojem noseca!
|
|
|
RE: Punce,rabim nasvet:) 13.6.2010 19:10:19
|
|
|
|
BabyKitty
|
Če je črtica je črtica... zelo redko sta obe enako vidni... moja je bila čisto svetla, sem mislila, da si jo domišljam, ampak bila je... ČESTITAM
|
|
|
|
|
RE: Punce,rabim nasvet:) 13.6.2010 19:38:46
|
|
|
|
josephine27
|
po moje si noseča. vseeno bi jaz ponovila test čez kakšen dan ali dva.
|
|
RE: Punce,rabim nasvet:) 13.6.2010 19:50:18
|
|
|
|
Eva***
|
Moja je bila štirikrat KOMAJ vidna, pa imamo danes štiri konkretne posledice
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok in sidro v isti materniciTa mama se je za podvezovanje jajcevodov odločila pri 28 letih, saj je pred tem trikrat zanosila kljub uporabi kontracep...
Naravna zaščita pred soncemNekatera osnovna olja imajo lasten zaščitni UV faktor. Z uporabo izbranih eteričnih olj si lahko pripravite lastno mešan...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.