|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mb porodnišnica
28.8.2004 21:08:04   
Pi@
Mene pa zanima kake so vaše izkušnje s porodnišnico v Mb? KAteri so fajn zdravniki in kateri malo manj? Pa če ima katera od vas izbranega dr.Fenricha za svojega ginekologa in kak ste nosečke(trenutne ali bivše) zadovoljne z njim?
Dovolj za zdaj ;)
Lep pozdrav vsem :miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mb porodnišnica
31.8.2004 8:33:26   
Donja
O tem je že kar nekaj pisalo, malo pobrskaj nazaj ali uporabi iskalnik. Jaz sem rodila v Mb in je bilo vse ok. Tudi vsi so bili prijazni z mano. Sestre so tudi pomagale.
Moja mama hodi k dr. Fenrichu že kar nekaj let in je kar zadovoljna z njim. Kaj več pa o njem ne vem.

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mb porodnišnica
31.8.2004 21:14:01   
Tejči
Ojla!

S porodnišnico še nimam izkušenj, imam pa jo z Fenrichom. Sem bila enkrat na pregledu pri njem, ko sem se onesvestila. Prvo me je nadrl, kaj sploh hodim za tak brezveze tja, da to pa res ni nič takšnega (ja kako pa naj vem, če sem prvič noseča:zmeden:), pol mi je rekel da moram zjutraj pit kavo, ker imam nizki pritisk (nikoli v življenju je nisem pila, pa še pritisk sem imela 130/80..kolko vem je to čisto OK), pol pri pregledu pa je bil tako grob, še trebuh mi je tako stisnil, da sem misla, da mi bo dete ubil..grozna izkušnja! :( Nikoli več ne bi šla na pregled k njemu. Tudi moja babica ga je en čas imela, pa je vedno iz pregleda prišla domov z modricami. Ne vem no, ampak jaz ga definitivno odsvetujem!

Uživaj, pa lep pozdrav

Tea&:duda:

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mb porodnišnica
31.8.2004 21:54:28   
Aly
Vsak ima sicer svoje mnenje na podlagi svoje izkušnje....pa vendar, tudi jaz nisem bila zadovoljna s tem ginekologom. Priporočala mi ga je sodelavka... in
tudi sestre v njegovi ordinaciji so mi bile čisto aut (neprijazne in zadirčne). Pristopno izjavo sem podpisala preden sem ga videla in že po prvem pregledu nisem imela dobrega občutka....zaradi vnetja mi je tudi dal antibiotike, po katerih se ne sme zanositi najmanj 3 mesece...sreča, da sem to prebrala. Ko sem mu naslednjič omenila, da jih nisem zaužila, me je dejansko nadrl in me sploh ni hotel poslušati....no na koncu, ko pa sem le prišla do besede in mu rekla, da z možem načrtujeva otroka, pa je postal kar nekako nervozen, in mi je začel naštevati "litanije" češ, da je to že pozno za mojo starost itd .HALOOO!:hudicek: Moje splošni vtis je bil, da je starejši in tudi v teh pogledih "starokopiten", včasih je bolje z mlajšim gin. ;) Bila sem torej pri njemu 2 x in nič več, sem brez problemov (čeprav ni bilo 1 leto) prestopila k drugi ginekologinji....

Odločitev je vsekakor na tebi, to je le moja izkušnja! :rozica: Aly


(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?