|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mečava
21.12.2004 12:25:25   
žiža
Že par dni nazaj je bilo kar precej govora o tem ali dojeni dojenčki potrebujejo čaj ali ne? Meni je bilo v porodnišnici rečeno da ne. Da je pa dobra kašna žička janeževega čaja pred obrokom, ker spodbuja apetit.Sara namreč ni bila nikol lačna, če pa že je jedla je pa takoj zaspala. No ampak to bitko smo sedaj zmagali :bravo: Zdej pa spet ena izjava da je vsak človek ko pije mleko potem žejen in tako tudi dojenčki???? :zmeden: :zmeden: Ja pa še ta: če je mečava na glavici bolj mehka al pa udrta, pomeni da je otrok dehidriran???? :zmeden: :zmeden: Udrta mečava -koliko ???
Žiža
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mečava
21.12.2004 12:27:52   
dory
Prvic slisim,da je zeja povezana z mecavo:zmeden:...kar pa se cajev tice,so je tud men babca rekla,da je otrocku kljub temu,da je dojen treba ponudit tud kej caja...sej konc koncev ti otrok pol sam pokaze al bo al ne..vsaj nas zatul k sirena,ce on kej ne bi :)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mečava
21.12.2004 12:30:51   
Donja
Če je mečava vdrta, otrok potrebuje tekočino. In kmalu, ko se napije je lepo zravnana. To je meni patronažna povedala. Moj mali ni hotel nič piti in ni bil dojen, mečava skoz vdrta. Smo mu na silo dajali čaj in vodo in se je stanje popravilo. Tako da je pri meni to preverjeno.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mečava
21.12.2004 12:32:06   
Donja
Ko z roko potegneš čez glavico je vdolbina na mečavi. Normalno pa mora biti lepo ravna.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mečava
21.12.2004 12:32:39   
dory
Ojej donja zdej si me pa prestrasla...moj tamal je vedno ful velik popil,ko je bil manjsi do 200ml caja zdej pa se 1x tolk...ampak mecava je bla vedno vdrta..maricka pa ja nisem reveza mela zejnega:zmeden:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mečava
21.12.2004 12:41:21   
žiža
Ja naša Sara je tudi dojena na tri ure pa spije od 80-100 vsakič. Če ni lačna tud približno ne odpre ust da bi pila. Takrat ko je pa lačna ji pa tud ne bom čaja dajala, ker potem ne bo jedla. Al kako?? Mečavo se pa tud pri njej čuti kot luknijco, če greš z roko čez :zmeden:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mečava
21.12.2004 12:46:31   
kimi
moj sonček pa bolj slabo pije...tole za mečavo sem pa jaz tudi slišala samo mora biti malo udrta ter se po utripu srca premikati gor in dol tako veš da je otrok zdrav sem slišala

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mečava
21.12.2004 12:57:17   
dory
Ma sicer sem se zdele mal ustrasla..ampak cim manj kompliciranj..ce je otrok zdrav,je zadovoljen in se lepo razvija pol je ok..ce bi vsako luknico pri otrocku gledal in se sprasval kaj pomeni,bi se nam ze zmesalo:zmeden:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mečava
21.12.2004 13:05:39   
Anonimen
Tudi jaz prvič slišim to v zvezi z mečavo. Pa saj mleko je v glavnem iz vode sestavljeno, a ni res? Tako otrok dehidriran ne more biti, če pije mleko, tako ali drugačno. Lahko da je žejen, to mogoče res, ker so včasih babice rekle, da če bi mamice vedele, kako je otrok žejen, bi še kiklco prodale... Ampak tukaj se je smatralo, da mu daš malo vode po žlički.

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mečava
21.12.2004 16:52:56   
Gina
Teja nič se ne sekiraj. Naš je imel poleti ful vdrto mečavo, pa še utrip se mu je izrazito videl skozi njo, in ni nič pomagalo.Piti ni hotel, dojiti tudi ne....Sem paniko zagnala, pa k zdravnici. Je rekla, da imajo nekateri otroci pač bolj vdrte mečave in da če bi bil dehidriran, bi tudi izgledal bolan in se tako tudi vedel, in da ni nič narobe. >Če noče piti pač noče, bo že, ko bo žejen.
lp:)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?