|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Med dabrostonom rjav madež na hlačkah
20.12.2007 17:46:03   
zvezdica.1
Moja g. mi je dala tablete primolut Nor. Prejšnji teden pa sem bila v ambulanti za neplodnost in mi je dala zdravnica raje dabroston tablete ker ne škodujejo plodu če zanosiš. 18.12 sem začela jemati te tablete danes pa se mi je pojavil rjav madež na hlačkah jemati moram 15 dni potem pa dobim user posted image  tako da potem lahko grem na odvzem krvi za preiskave. Nobene tablete nisem izpustila zdaj pa ne vem kaj naj naredim naj samo naprej jemljem ali naj končam. Če končam potem ne bom mogla dati krvi  7.1 ali pa 8.1 tako sem si izračunala da bi takrat dobila. Ker kri moram dati med 2 in 5 dnem ciklusa. Če naprej jemljem tablete se mi bo ustavila in jo bom dobila ko končam z jemanjem tablet da bom potem lahko dala kri. Prosim vas če je katera imela tak primer!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Med dabrostonom rjav madež na hlačkah
20.12.2007 18:25:25   
curkica
Zdaj, vprašanje je, zakaj ti je predpisala zdravnica dabroston? Meni ga je G predpisal, da sem dobila M, drugače pa naj bi bil tudi progesteron ali kaj že (saj so že dosti pisale o tem po forumih), G nekaterim predpisujejo dabroston v nosečnosti, ker imajo krvave izcedke in tudi je nenevaren za plod, zato ga večkrat jejo nosečkam na začetku nosečnosti. (Mogoče nisem čisto vse prav napisala, vsaj dobesedno ne no, ampak približno).

V tvojem primeru pa kot razumem nosečnosti ni, zato ti je dabroston verjetno dala, da tu spodbudi menstruacijo. Zdaj, zakaj rjav izcedek? Lahko, da je ravno že čas, ko bi mogla tvoja M naravno prit, če pa ne, pa mislim, da ni to nič takega. Z vsakim dnem jemanja tablet, se ti bo izcedek manjšal. Ti samo jej tablete, kot ti je G predpisala, in ko jo dobiš, pokliči v ambulanto, da te naroči za kri dat. Ne sekiraj se , kateri dan bo ali bi moral takrat bit, ti bojo že zdravniki oz. sestre vse povedale.


(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Med dabrostonom rjav madež na hlačkah
21.12.2007 8:05:03   
Anonimen
Jaz jemljem dabroston, da sploh dobim M. Sedaj ga jemljem že 4 ciklus, na user posted image  pa ne delava. Čisto vsak dan imam rjav, bel, rumen izcedek. user posted image  Skratka groza. Da se mi na cesti kaj naredi, bodo v bolnici rekli, da si nisem zamenjala sp. hlačk že 14 dni. user posted image  Obup. Zakaj je tako, pa ne vem.user posted image

(odgovor članu curkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Med dabrostonom rjav madež na hlačkah
21.12.2007 9:41:58   
Anonimen
Tudi jaz sem imela enake težave z Dabrestonom  in je trajalo  dokler ga nisem nehala jemat, moja G mi ni nikoli povedala zakaj je tako ( mislim da je premalo ali preveč hormonov podobno kot pri KT). Ko ga boste nehale jemat bo rjav izcedek minil...
LP!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Med dabrostonom rjav madež na hlačkah
3.1.2008 12:03:32   
biba77
Zvezdica.1,
jemlji ga do konca kot ti je predpisala zdravnica v neplodnostni ambulanti.

Za mano je ze kar zgodovina z Dabrostonom in vglavnem med ciklusi nisem imela izcedkov, ampak parkrat pa sem ga. Trenutno ga tudi imam, pri cemer zdaj 8. dan jemljem te tabletke (2/dan).

Pri meni je bilo tako, da tisti mesec, ko sem imela izcedek, sem dobila M takoj naslednji dan po prenehanju jemanja tabletk. Ko pa nisem imela izcedka med jemanjem tabletk, pa je M prisla sele 2-3 dni kasneje. Mogoce je izcedek prisoten zaradi tvojih naravnih hormonov v telesu, ki jih Dabroston zdaj malo "bega"...user posted image


Moje mnenje.


Lp,
b77


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Med dabrostonom rjav madež na hlačkah
3.1.2008 21:27:02   
neyka7
Zvezdica.1...tudi jaz sem ena izmed tistih, ki uporabljajo dabroston. Uporabljam ga že pol leta. G mi je rekla, da morem vzet  prvo tableto 16dni po zadnji M, jemljem jih potem 10 dni (po 1 na dan). Po 10 dneh pa moram počakati na M. Vmes se mi je tudi pojavljal "vsebarvni" izcedek, vendar sem potem po 3-4 dneh zadnje tablete M tudi dobila. Če pa je slučajno ne bi mi je pa G svetovala naj pridem nazaj na pregled.
V tvojem primeru bi jih jemala samo 15 dni, potem pa bi počakala da M pride. Če ne, se naroči pri G.

Pa sporoči kako se je razpletlouser posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?