|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menorca
30.6.2010 15:00:26   
barni
Če kdo še ne ve kam bi se dal za teden dni z letalom...pojdite na Menorco. KRASNO je. Samo prehitro mine teden dni.

Za otroke je super, imajo veliko igral, otok ni prav velik, na plažah je mivka in dolgo nizka voda...vsi prijazni in precej dobre povezave z busom, pa tut rent a car ni predrag.

Luštno za videt, da ni vedno Grčija.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menorca
30.6.2010 15:05:20   
hubi
A lahko malo več podrobnosti? Prosim... Kakteri hotel pa agencija? Sem jo že ogledovala, samo nihče ni kaj veliko vedel o tem otoku.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menorca
30.6.2010 15:18:03   
naja17
Ja no, dej malo več... Kako je pa za tiste, ki bi šli recimo šele delat tja otroke user posted image ? Je kej za videt na otoku?

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Menorca
1.7.2010 21:42:30   
livia
Tudi mene zanima kako ste leteli tja - v lastni režiji, z agencijo, bili v hotelu ali apartmaju? Katerem? V katerem kraju?
Cena?

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Menorca
2.7.2010 8:16:27   
barni
Malo dejstev:

otok je majhen cca. 50 km po dolžini in 20 po širini. Ima cca. 4 večja mesta (Mao ali Mahon je glavno mesto z največjim naravnim pristaniščem v Mediteranu ali pa še kje). Ciutadella je pa najlepše (vsaj meni) in je na popolnoma drugi strani otoka (razdalja med njima je cca 50 km).

CEsta je po sredini otoka, potem pa vodijo do vasi na plažah stranske ceste. Plaže so mivkaste in nekatere dostopne samo peš. Otok je v veliki meri zaščiten in velik del obale je pod Unescom, zato ni prav veliko cest. Je precej nizek, najvišji kucelj je visok malo čez 300m in se da pridet gor z avtom je pa to čisto majhen hrib s krasnim razgledom.

Letiš na MAO in potem imaš več možnosti kje letuješ.  Nočno življenje ne vem kakšno je, ker smo spali user posted image . Mi smo šli v aparthotel, ker sem želela svojo kuhinjo in smo dobili res celo stanovanje, hotel je bil krasen, urejen, izredno prijazni, vse se da zmenit. TRgovina v pritličju hotela, cene take kot pri nas ali malo nižje za določene izdelke.

Rentacar za 3 dni je bil 100E (lohk dobiš tudi ceneje, pazi zavarovanja), bencin cenejši kot pri nas. Mesta izredno lepo urejena, veliko igral. Tudi na plažah so igrala. Ni pa skoraj noben hotel na plaži, do vseh je treba peš, malo je morda moteče, da so hoteli na vrhu skalovja nad plažo, ker je to pač tak otok. Nam ni bil problem, ker je mala rada tekala po klančku navzdol.

Leteli smo iz brnika v SLo ponuja to destinacijo samo Intelekta. CEne so odvisne od tega kakšen aranžma vzameš.

Otok je res lep, je kar kaj za videt, tudi nekaj zgodovinskih zadev, samo mi smo bolj opazovali pokrajino, ki je res fascinantna. Je nekaj krasnih svetilnikov, ki so urejeni v restavracije ali pa so na takih lokacijah da sam gledaš. Na eni strani otoka je obala bolj strma in morda z avtom lažje dostopna, na drugi strani pa ni toliko plaž oziroma so težje dostopne, ker ni cest je treba peš. Za tiste ki radi hodite peš: okoli otoka je 180 km dolga peš pot, ki se jo lahko prevozi tudi z gorskim kolesom, veliko je pohodnikov, ki hodijo okoli.

Mi nismo vedeli kam točno gremo, pa smo bili resnično izredno lepo presenečeni. Je pa to Španija, njihova kultura sieste ipd. Pač to vzameš v zakup. Mi smo veliko sami vandrali okoli in smo se imeli res krasno. SPloh, ker razdalje niso prav velike. In ker smo bili na začetku sezone smo imeli včasih celotno plažo popolnoma zase. Pravi raj, nikjer nikogar, mivka, morje, sonce...na plažah vsaj na začetku sezone načeloma ni nobene infrastrukture in moraš vzeti vse s seboj. Je pa fajn, ker je na nekaterih tudi senca. Tudi vroče ni bilo, pa še veter piha ves čas. Je drugače kot Grčija že zato, ker je vse precej urejeno, tudi okolica, ni smeti, ljudje so izredno ustrežljivi in OGROMNO je otrok.
V eni izmed restavracij so imeli celo poseben WC za otroke?! Nisem mogla verjet. Veliko je angležev z majhnimi otroki. Ne vem kako je v glavni sezoni z gužvo, samo mi je junija nismo imeli in tudi po cestah ni bilo kolon, zastojev. Meni je bilo krasno. SPloh, ker smo tudi z otorkom lahok veliko videli, ker je bilo tudi njej kul, saj smo skoraj na vsakem vogalu naleteli na ograla user posted image . Tako da je že zjturaj ko se je zbudila prašala, kdaj gremo v mesto.

Če katero zanima še kaj več naj praša na ZS.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Menorca
2.7.2010 15:07:33   
livia
Meni manjka še informacija o točnem imenu hotela in ali se po teh potkah hotel - plaža da prideti tudi z vozičkom oz kolk je to hoje?

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Menorca
5.7.2010 7:51:50   
barni
Imaš na ZS.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?