Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
no sej moj bo letos doponil 35 let in pol gre na poseg, ker ni varjante, da se bi zastrupljala še ne 25 let z KT.( se je sam javil, ker ne želi, da jemljem KT in to se mi zdi ful lepo od njega)
.
. Med nosečnostjo je ni bilo ,le glavoboli, pa ne tako hudi in brez bruhanja. Po porodih pa vsakič hujše. In sem že prav odvisna najbrž od teh tablet. No nisem na tako hudih, ker še dojim; nalgesin forte ali panadol extra 2x,. Ne vem kaj naj naredim, probala bom še kako bioresonanco, ker tisti dan je res hudo, se pojavi pa vsak teden, najraje v začetku tedna. Na živce mi gredo stavki, naj poiščem vzroke, ko jih pa ne morem odpravit; saj jih delno sama poznam; stres v službi, otroci doma, pomanjkanje spanja...
. Zdaj sem našla eno prehransko dopolnilo MIGRAHELP, ki naj bi imel povečano količino vitaminov/mineralov, ki naj bi pri migreni bili v pomanjkanju. Ima kdo že izkušnje s tem??