Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
že od leta 2005, vmes leta 2007 pa nama je uspelo, ampak, sem v 6 tednu imela ss.
, nakar so mi ugotovili miom, ki je bil velik 7 mm, moj ginekolog mi je dejal, da to ni nič narobe..... zdaj pa sem začela hoditi v ambulanto za neplodnost in so mi na prvem ultrazvoku rekli, da imam miom, ki je velik 2 cm ( pomeni da je zrastel!!) in mi je g. rekla da je to vzrok, da ne morem zanosit oz. da pride do ss. Na izvidih pa mi piše, da imam veliko foliklov manjših in enega velikega 14 x 9 mm. Ker sem naročena komaj 21. maja na " pogovor" ( ne vem zakaj so take katastrofalne čakalne dobe..) in pol moram baje čakati na operacijo še 3 mesece, nakar mislim, da je čakalna doba potem 6 mes. za ponovno zanositev, se mi lahko zmeša od čakanja in neznanja zdravnikov- s tem mislim, zakaj me niso dali že takrat na operacijo. 
in da bom resnično lahko kmalu imela