Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

? Moja 8.5 msečnica zgleda dobiva zobke. Začela se je šele zdele slint, vse daje v usta, me grize ne vem kaj še vse, ampak zraven pa še cuza spodnjo ustnico, ki pa ji je čisto pomodrela na sredini od tega cuzanja. Kaj naj naredim da nau to počela? Verjetno glih ni faj če si toliko scuza ustnico da ima že kar krvavo pod kožo. Kako ji lahko pomagam da ne bo to počela?
 ? Moja 8.5 msečnica zgleda dobiva zobke. Začela se je šele zdele slint, vse daje v usta, me grize ne vem kaj še vse, ampak zraven pa še cuza spodnjo ustnico, ki pa ji je čisto pomodrela na sredini od tega cuzanja. Kaj naj naredim da nau to počela? Verjetno glih ni faj če si toliko scuza ustnico da ima že kar krvavo pod kožo. Kako ji lahko pomagam da ne bo to počela? 

. Naš je tudi to počel, edino malo mlajši je bil, kakih pet mesecev je imel in potem je res kmalu dobil zobe. Je pa hecno, ja, ko imajo kar podplutbo od cuzanja
 . Naš je tudi to počel, edino malo mlajši je bil, kakih pet mesecev je imel in potem je res kmalu dobil zobe. Je pa hecno, ja, ko imajo kar podplutbo od cuzanja .
 .