|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Montignac
29.10.2011 10:05:54   
nelly
Lepo pozdravljene.

Berem tega montija že tretjič in tukaj na forumu in me zanima če sem ga sploh prav razumela.Torej prve 3m ješ samo beljakovine in oh z nizkim glikemičnim indeksom. V času malice pa oreščke in kakšno sadje. Sem prav razumela in če imaš za zajtrk oh imaš potem za večerjo tudi oh?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Montignac
30.10.2011 1:52:01   
pipi
Živjo,

naprej ješ hrano z nizkim GI, imaš tabelo na netu, pač dokler ne shujšaš, potem pa tiste s srednjim GI, pa seveda lahko vmes kombiniraš živila z nizkim GI in srednjim GI.
Kruh ješ samo zjutraj, s skuto in/ali marmelado brez sladkorja ali zajtrk samo beljakovine npr. jajca in slanino, ampak brez kruha, za kosilo polnozrnate testenine z zelenjavno omako, večerja naj bo pa beljakovinska.
Upam, da sem kaj pomagala. Lp

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Montignac
31.10.2011 17:57:50   
Matkurja
Montignac ima dve stopnji. Prav za hujšanje, drugo za ohranjanje teže. Po prvi ločuješ beljakovine in OH, s tem da ješ samo oh z nizkim glikemičnim indeksom. Pri drugi pa lahko že kdaj kaj umešaš, pa tudi nekaj s srednje nizkim GI ješ.

Mislim da je na netu en forum. Probaj na montignac.mojforum.si (al neki tazga). Pred leti je bil precej aktiven, zdja pa ne vem več, kako je kaj tam.

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?