|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moravske toplice
7.2.2006 9:29:59   
beli
Pozdrav!

Moj fant je predlagal, da vzamemo vikend paket in se odpravimo v Moravske toplice. Hčera bo stara 4 mesece. Najprej sem bila skeptična in sem mislila, da je še premajhna, ampak po branju na forumu, sem videla, da ženske ne komplicirajo. Ta monotonost v hiši me ubija in mislim, da bo kar pasalo malo spremembe. Me pa vseeno zanima, če je katera bila tam s tako majhnim otrokom in kako je bilo. Jim paše tisti zrak v bazenu? Rada bi živela čim bolj sproščeno. Saj ne vem, če bom tamalo sploh dala kaj v bazen, čeprav fant pravi, da jo bo dal vsak dan malo v vodo, ker je čisto nora, ko je v vodi.

Lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moravske toplice
7.2.2006 9:53:50   
lelaval
Jaz sem bila 14 dni nazaj z našo v Moravskih toplicah, pa je stara 7 mesecev. Smo jo imeli v onem obroču za učenje plavanja, pa je ful uživala. Super ji je bilo tudi, če je samo nogice not namakala.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moravske toplice
7.2.2006 9:55:18   
hanita
Mi smo bili v atomskih,olimje. Je res , da je zrak malo naporen za tako male, tako, da smo malo počofotali in potem odšli v apartma ali pa smo se umaknili v separeje kjer ni  tako vroče in je bolj mir. kar se tiče tega imajo tam zelo porihtano. dojenčke zelo zmatra prvič voda, vroč zrak in pa rompompom okrog. mi smo bili prvič v toplicah pri 5,5 mesecih in smo se imeli super. 

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Moravske toplice
7.2.2006 10:35:20   
beli
Hvala za odgovore. Se že veselim naših počitnic. Juhu, malo spremembe. Zanima me kam ste dali dojenčka spat? Ste imeli zraven stajico, je spal zraven vas na postelji ali kako?

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Moravske toplice
7.2.2006 11:03:48   
viv_
Mi smo bili 2x v Moravskih. Vedno najamemo hišico v Prekmurski vasi (apartmajsko naselje) - najmanjša je res minimalna in nima ločenega spalnega prostora, ena včeja je pa spodaj kuhinja z dnevno in kopalnica, zgoraj pa dve spalnici. Vedno vzamemo to malo večjo, predvsem zato, da gre tamala zvečer lepo spat, midva pa lahko gledava TV, se pogovarjava itn. Imamo pa prenosno posteljico, ki jo vlačimo povsod za seboj, tako da ni težav. V Moravcih smo dobili enkrat tudi v apartmaju posteljico. Ko boste rezervirali vprašaj, če se da dobit posteljico.

Na bazeni pa mala ful uživa, za otroke imajo luštno narejeno, sploh zgoraj je na ležalnikih manj gneče in večji mir je - še posebej v steklenjaku, kjer je bila včasih igralnica.

LP in uživajte.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Moravske toplice
7.2.2006 11:52:03   
Anonimen
beli jaz sem zaposlena v M.T.
Če te še zanima kaj konkretega mi piši ZS. Ti z veseljem pomagam.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?