|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Munchen
6.2.2008 13:39:17   
*moni*
Za 1. maja planirava, da bi šla s svojo 2,5 let hčerko v Munchen. Ker pa je bivanje v mestu zelo drago razmišljava o podeželju okoli mesta. Mogoče kakšen penzion ali turistična kmetija. Ima katera izkušnje s tem, kje naj iščem??

Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Munchen
6.2.2008 14:04:57   
Nika v službi
Mi smo velikokrat bivali pri familiji Sterff, njihov hotel se nahaja v Seeshauptu, ki je od Münchna oddaljen cca. 30 min za avtom.

Krasna okolica, jezero, možnost sprehodov, prijazna družina, zelo kakovostno, ugodno, čisto. Absolutno priporočam.

Podrobnosti si poglej tule.

(odgovor članu *moni*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Munchen
6.2.2008 14:41:56   
Una
Mi smo pa vedno v tem hotelu http://www.holiday-inn-muenchen.de/deutsch/hotel_g.htm, zraven je tudi železnica in si v 15-20 minutah v centru mesta (hitreje kot z avtom, pa še komot je in poceni). Je tudi blizu glavne avtoceste. Nam je všeč.

_____________________________

LP, Una

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Munchen
7.2.2008 8:25:18   
Nika v službi
Una, tvoj link ne dela, ali sem našla pravi hotel: tule?

Če je pravi, izgleda zelo uredu.

Jaz sem vprašanje sicer malce drugače razumela, da ne išče ravno hotela, ampak bolj penzion varianto, zato sem predlagala "naš" Sterff.

Če pa išče hotele, potem jih je na obrobju in z dobrimi povezavami najti kar precej. Recimo veriga Accorhotels je všečna, ker ima cel razpon hotelov - od 5 do 2*. Mi smo sicer bolj na luksuz usmerjeni, zato so mi Sofiteli noro všeč, ampak tudi Novotel in Mercure so zelo zelo solidni hoteli. Imaš pa tudi Ibis iz iste verige v Garchingu npr. , kar zna biti cenovno ugodna varianta z dobro povezavo do centra mesta. Poglej si: www.accorhotels.com.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Munchen
7.2.2008 11:07:24   
Una
Ja, to je ta hotel. Vem, da išče bolj "izi" varianto, ampak ta hotel je tut izven M., s super lokacijo. Sicer jih je pa polno, mal je treba po netu pobrskat, kkšn mejl poslat, pa se najde.

_____________________________

LP, Una

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Munchen
7.2.2008 21:45:36   
*moni*
Ja sej vem, da treba mal brskat in se marsikej najde, samo ker imam pač možnost mal tuki povprašat za vaše izkušnje, sem se najprej sem obrnila.

Ja, bolj imam v mislih penzion varinato tako kot vaš Sterff Nika. Morem reč, da mi je zelo všeč. Me pa zanima ali imajo možnost najema aprtmaja z polpenzionom. Ne bi se glih ubadala s kuhanjem.user posted image Kakšna je pa povezava do Munchna- avtocesta ?

Una tud ta tvoj hotel ni slab, sploh ker imajo družinske pakete. Kakšne imaš pa ti izkušnje tam? Je možnost polpenziona, kako zgledajo družinske sobe?
Te druge hotelske variante so full drage tako, da verjetn kar odpadejouser posted image , čeprav bi si kdaj prav rada kej tazga prvoščla.

Hvala za enkrat in se slišmo, lp

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Munchen
7.2.2008 23:35:45   
Una
Vsakič ko smo bili (pa hodimo že ene 10 let), smo dobili drugače razporejeno sobo. Sobe so prostorne, ponavadi z dvema kopalnicama, lahko so tudi dvonadstropne sobe, pač odvisno, kam te dajo. Sigurn da je polpenzion možen (se potrudijo za goste maximalno), mi ga nikoli nismo vzeli, ker smo imeli vedno samo zajtrk (samopostrežni, zelo velika izbira), ker smo šli vedno v mesto in smo v centru jedli v pivnici (kje pa drugje).

To je to zaenkrat, upam, da boš najdla, kar iščeš.


_____________________________

LP, Una

(odgovor članu *moni*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?