Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Skoraj celo otroštvo sva preživela sama kajti oče je bil po domače povedan luftar...hodu od bajte do bajte od bifeja do bifeja..., seveda redne službe nikoli! Če je delal je delal na črno al si je pa sposojal denar...uglavnem nikoli ni bilo lepo! Počasi je bilo meni tega dovolj zato sem ga tudi zapustila ker mene neresnost zelo moti sploh pa ko imaš familijo!! Zdaj je minilo že dve leti ko živimo narazen...seveda mene je do zdaj cel čas tudi prosu da gremo spet skupaj ampak jaz teh njegovih obljub ne sprejmem več! Da ne pozabim povedat tudi to da otroka do letošnjega poletja ni imel čisto nič ker mu ga nisem niti pustila zaradi nezaupanja do njega! Poleti pa sem se odločila da ga lahko ima čez vikende seveda tudi zaradi otroka ker je začel pogrešati očeta in to smo se tudi zmenili. Seveda sin se je zelo zelo navezal na očeta komaj je čakal da je petek da ga oče pride iskat v vrtec! Tako smo furali celo poletje do zdaj.....zdaj pa NOČNA MORA!!!!!
!!!

brez "r" ja, UŠ - kina mama
080 30 05
Počakajte trenutek ...