Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in greste na morje!! jaz imam že rezerviranega in delam na 
, pa nam ni. Niti v drugo, trejte,.. no sej poznaš... meseci tečejo. Zakaj bi se obremenjevala? Če bom noseča takrat že 3 mesece pač bom, če bom ravno zanosila enkratno,... Edino na soncu se ne bom valjala pretirano, preoblačit si je treba kopalke takoj ko prideš iz morja. Če mi bo slabo bom malo poležavala in me bo mož razvajal,... če pa gre kaj narobe, pa takoj zgodaj ne moreš preprečiti ničesar. Pušenjak je napisal, da kakor noseča ženska z fizičnimi aktivnostimi ne more s tem povzročiti splava, prav tako nobeno ležanje ne pomaga, če je kaj narobe.
, potem pa
Jst sem s polnimi sedmimi meseci celo noč na svoji poroki plesala,en mesec prej sem bila pa na morju.Kako se boš ti počutla pa ne morš (na žalost) vedet vnaprej.Pa če boš mislila že vnaprej da ti bo na poti slabo,ti bo pomoje če boš noseča al pa ne,že od psihe.