|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO-VROČINA, HROPENJE ZAMAŠEN NOSEK 22.7.2006 18:52:13
|
|
|
|
tinkamiška
|
Miška, jst bi šla kr k zdravniku, če ima zamašen nosek in hrope,...to sigurno niso zobki. Pokliči dežurnega in se posvetuj z njim. enga za tvojega LP, Tinka
|
|
|
RE: NUJNO-VROČINA, HROPENJE ZAMAŠEN NOSEK 22.7.2006 19:03:44
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Kar k dežurnemu pediatru se odpravi, to sigurno niso zobki. Tudi mi smo imeli isti primer in smo imeli laringitis.
|
|
|
|
|
RE: NUJNO-VROČINA, HROPENJE ZAMAŠEN NOSEK 22.7.2006 19:54:50
|
|
|
|
XXYY
|
Živjo! Pejta kar takoj k zdravniku. Ker če ima zamašen nosek in zrave hrope, to 100% niso zobki, to je bolj verjeten kakšen virus, ki zdaj veliko razhaja okrog. Pa sporoči nam kako in kaj!
|
|
|
|
|
RE: NUJNO-VROČINA, HROPENJE ZAMAŠEN NOSEK 22.7.2006 22:39:11
|
|
|
|
miška1
|
Bili pri dežurnem zdravniku in je ravno svečka prijela in je bil pravi divjak, kot da mu ni nič.Drugače so rekli da je vse v redu in da je lahko kakšna vioroza. Tri dni naj ga opazujemo in pol če bo kaj narobe naj pridemo nazaj. lp
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZaščita pred soncem za najmlajšeDojenčki in malčki imajo zelo občutljivo kožo, zato je zaščita pred soncem nujna. Preverite, kaj svetujejo strokovnjaki ...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.