Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in se še bomo dva meseca. Večrat pravim, da imam toliko mleka, da bi lahko celo vas nahranila, še zdaj pri štirih mesecih si ga moram stiskat, čeprav moj sonček pridno papa. Prejšnji vikend smo imeli krst, bil je zelo priden, na koncu kosilo pa sledila torta in maj malček je torta tako gledaj in z rokico po njej pacal, pa sline so se mu cedile, da ne vem ali je hotel jesti ali kaj.
potem pa se prekucne na nos...bojim se, da to ni ravni najboljše za hrbtenico. Ker ji vsi non-stop pošiljamo poljubčke se je naučila cmokati nazaj, to naredi tako smešno z jezičkom med ustnicami...in začne že ob 6ih zjutraj
ko bi jaz še spaaaala. Že nekaj časa je zelo glasna in prava klepetulja, po mami seveda. Mi že pridno jemo kašice, najboljša je z višnjami (frutek-ova). Spi celo noč, res celo noč. Čez dan pa bolj malo, izredno rada gleda knjigice
ki jo čuva vsako soboto.
Kje spijo vaši dojenčki. Naša dojenčica še spi podnevi v spalnici, ponoči pa posteljico potisnemo v dnevno sobo (žal nimamo otroške sobe v tem nadstropju). Ker ponoči ne je vsa stvar deluje pa še midva imava malo prostora zase
, ampak smo tudi kar pridni.
.
(ker bi mami rada končno prespala vsaj eno celo noč), čeprav se sedaj zbujamo enkrat okoli 3. in nato zgodaj zjutraj a zaspimo nazaj.