|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na kakšen način....
7.1.2011 15:28:37   
natasarobi
se najbolj splača uvajat nova živila in nato kombinirat?  A je najbolje par dni dajat eno vrsto zelenjave, potem drugo in nato kombinirat ali kombinirat že v štartu?

Moj je poiskusil do sedaj pire krompir in korenje ter jabolčno kašico. Jutri mu nameravam narediti bučke. A je bolje bučke kar že s krompirejm narest ali samo bučke?  

Prejšni teden sem mu zjutraj dala jabolčno kašico (za probo) in nato čez 2-3 uri še krompir in korenje, pa se mi zdi, da je šlo potem popoldan težje dol. Predvidevam, da ni pripravljen na kao 2 obroka (čeprav to nista). V kolikšnem času naj bi popolnoma nadomestil en obrok?

thx
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na kakšen način....
7.1.2011 15:34:49   
divans1
Na začetku uvajaj vsako živilo posebej, da boš videla, če mu paše oz. če ni alergičen. Kombinirala boš kasneje, ko bo sprobal že nekaj vrst zelenjave oz. sadja. Kdaj naj bi nadomestil en obrok je pa čisto odvisno od dojenčka...

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Na kakšen način....
7.1.2011 15:56:12   
ledenaa
divans saj je do sedaj uvajala krompir. ja lahko zmešaš bučke in krompir. Rajši dajaj za zdaj 1 x na dan GH

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Na kakšen način....
7.1.2011 16:35:47   
nusi
čisto dovolj bo, če prvi mesec je samo en obrok, jaz sem mu večino živil najprej predstavila samostojno, potem sem  zmešala (en dan krompir, drugi dan korenje, tretji dan oboje). Npr. brokoli moj je samo s kromprjem, boš videla kaj mu bo pasalo. Novosti sem uvajala na 1 dan, včasih na 2 dni.

< Sporočilo je popravil nusi -- 7.1.2011 16:36:27 >

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Na kakšen način....
7.1.2011 17:39:12   
natasarobi
No, jaz sem sama nekako razmišljala, da bi mu posamezno zelenjavo predstavila posamezno, ampak pojavi se mi sledeče vprašanje: če je otrok navajen, da dnevno že kar nekaj poje, nato mu daš pa neko zelenjavo prvič (samostojno) in jo noče pojest (samo žličko ali dve) kaj pa potem? A potem ga pustite samo na mleku ali mu naknadno pripravite kaj drugega?

Recimo naš je v teh 8-10 dneh že kar nekaj pojedel (ne samo žlico dve) in včeraj, ko ni hotel pireja, sem mu potem dala jabolčno kašo. Prav zanima me kako bi bilo, če ne bi nič dobil na 'žlico'. Pa še nekje sem prebrala, da je fajn, da ko enkrat začneš, dobi hrano vsak dan.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Na kakšen način....
7.1.2011 17:59:28   
nusi
jaz mu ne pripravljam nič drugega, če nečesa ni maral se je po obroku bolj konkretno podojil. To naredim zato, ker enkrat mu nekja ne paše, drugič z veseljem poje, sedaj pa že pribljižno vem česa ne mara in mu to samo občasno ponudim. Drugače se hitro zgodi, da mu kar naprej vsiljuješ en kup stvari za en obrok, kar tudi ni ok.

Tako na začetku mislim, da ni problem če poje par žlic manj, saj je glavna hrana še vedno mleko.


< Sporočilo je popravil nusi -- 7.1.2011 18:00:16 >

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Na kakšen način....
7.1.2011 18:29:36   
natasarobi
'Drugače se hitro zgodi, da mu kar naprej vsiljuješ en kup stvari za en obrok, kar tudi ni ok.' - se strinjam; na to nisem niti pomislila; sem skoz bolj v skrbeh, da ne bi bil lačen (mu je samo dojenje že skoraj premalo, predvsem na njegovo težo) 




(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?