Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

Mleka zarad tega nisem imela manj. No, potem sem pa pa tako spet zanosila in je spet nimam. 
  ker meni ič ni všeč da je tak hitro prišla, sam mleka pa ni tud pri meni bilo dosta zdaj pa ga je spet dost
 , tak da mogoče se bo uredilo..lp 

... Sedaj se že drugi mesec dela nekaj na tem, da bi dobila menstruacijo...skoraj na vsakoh 14 dni ista pesem...najprej full mleka, komaj zdržim (predvsem dopoldan), potem pa moji tipični predmenstrualni znaki (kot bi hotela boleti glava, lasje postanejo mastni, pojavijo se mozolji) nato opazim rjavkasto-rdeč izcedek.. Ampak menstruacije potem ni... in mleka manj... 
  pa čisto tečna, ker ne teče samo od sebe, ampak se treba malo potrudit... Potem spet par dni OK in ponovi vajo... Mleka mislim, da je dovolj, saj je mala prava hruškica (rojena z 3230 g, danes 6440 g) pa se samo dojiva... Me je vseskupaj malce presenetilo, ker prvič sem dobila menstruacijo po 9 mesecih in takrat se je starejša tudi sama odklopla.