|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 14:15:58   
hugolina24
Lep pozdrav vsemuser posted image

Sem mamice skoraj dveletne punčke konec februarja bo stara 2 leti in tehta 9500g morm povedat da je še septembra imela 8500g in sm večjo težo dosegla z nenehnim siljenjem raznoraznimi dodatki itd. problem je v tem da sm od vsega tega že tok ičrpana da kdaj niti nevem več kako začet dan.tudi ona me rahlo zavrača če me ne me pa sigurno takrat ko vzamem žličko sicer hodi v vrtec ampak tudi tam noče jest in vem da poleg vseh ostalih otrok nimajo časa letat za njo tko kot js doma. doma je pa tako pripraviš ji eno noče hoče drugo ji dam tisto spet noče hoče drugo in to vsak dan. Pripravljam pa dajem ji pač zato da vsaj nekaj poje. Naredili so ji vse preiskave in niso nč kaj našli v posvetovalnici vsi pritiskajo name kot kaj vem da ji neponudim dovolj različnih stvari pa mogoče zato ker sem še mlada 24 let. naj povem da ji z fantom kupiva res vso vso hrano za njeno starost vse dodatke ki v lekarni obstajajo pa ne pomaga nčuser posted image    sicer je tudi drugače manjša od ostalih sam tudi midva nisva velika.Imamo pa še ne 5 mesečnega fantka ki pa tehta samo od dojenja več kot 7kg in sta v glavici enaka on ma v širino skoraj širšo glavico tudi če si izčpam mleko popije naenkrat več od nje.
če ima kdo enake probleme bi zelo rada vzpostavila stike ker enostavno nevem kako naprej izčrpavam sebe in njo ampak kaj ko pustit brez hrane je ne moremuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 14:21:28   
Anonimen
če je drugače zdrava se jaz ne bi preveč sekirala. bi jo pa za foro pustila enkrat dlje časa brez hrane ker bi me enostavno zanimala ali je samo prenejedena predvsem tišanja hrane in ali bo sploh postala lačna.

(odgovor članu hugolina24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 14:24:28   
MarijaPo
Zelo te razumem.
Nasa Eva je tudi zelo suha, doslej na tem forumu se nisem nasla otroka, ki bi bil od 4. meseca starosti naprej od Eve bolj suh.
Pri 1.5 letih je tehtala 8,150 gramov, torej manj kot tvoja puncka v istem obdobju.

Mi se problema lotevamo enako kot ti - ful veliko stvari ji ponujamo, vse zive fore, kar jih je izvajamo, da le kaj poje. Prav tako smo bili na raznoraznih testih, v posvetovalnicah vedno slisimo kako je presuha in zdaj so nam zaceli se z rasnim hormonom groziti.

Meni se zdi, da ce je otrok videti vesel in zivahen, potem gotovo od lakote ne bo umrl.
Vec skode kot koristi mu lahko naredimo s siljenjem in s tem, da smo zivcni, zato se jaz vec ne sekiram. Pac, ce noce jest, probamo se kaj drugega ponudit in ce se vedno noce, pa pac noce in jo dam iz stolcka, da se gre lahko igrat.
Saj pridejo casi, ko me dejstvo, da je Eva tako grozno suha, popolnoma onesreci in sem zelo zelo zalostna, ampak se potrudim, da se zjokam, razjezim, razzalostim takrat, ko nje ni zraven.
Tudi jaz sem bila zelo suha kot otrok in se spomnim, da so te "daj se eno zlicko" scene bile res zoprne, zato jih Evi ne privoscim.

Tvoja mladost pri celi stvari nima dosti zraven, lahko bi bila tudi 35 let stara, pa ti glih tako ne bi hotela jest. Ne daj se in se predvsem ne sekiraj, puncka pac noce jest. Ni sama kriva, ti pa tudi ne.

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 14:26:20   
MarijaPo
Samo se to, odsvetujem ti Larin nasvet. Tako lahki otroci imajo precej majhen zelodcek in ce jo pustis lacno, se ji bo se bolj skrcil (govorim iz Evinih in lastnih izkusenj), potem bo treba se vec truda, da se ji bo spet zvecal.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 14:30:19   
Anonimen
otrok videti vesel in zivahen, potem gotovo od lakote ne bo umrl.
Vec skode kot koristi mu lahko naredimo s siljenjem in s tem, da smo zivcni, zato se jaz vec
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Samo se to, odsvetujem ti Larin nasvet. Tako lahki otroci imajo precej majhen zelodcek in ce jo pustis lacno, se ji bo se bolj skrcil (govorim iz Evinih in lastnih izkusenj), potem bo treba se vec truda, da se ji bo spet zvecal.


pa to bi jaz naredila samo enkrat ne konstantno!!! tako sem jaz stestirala svoje smrkljeko nista hotli nič jest potem sem pa enkrat spustilča en obrok pa ukinila vse vmesno tišanje hrane in sta potem pri kosilu tako jedli da jih ni bilo za dohajat! samo toliko.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 14:31:56   
melanija
V vasi kjer živim imamo tudi eno punčko , ki je sicer malo starejša od tvoje (novembra je imela 3), pa nima več kot 10 kg. Za primerjavo naj ti dam mojo hčerko, novembra 2 leti, pa ima že 13 kg - poje vse kar vidi.

Tudi pri njih kupujejo vse živo, jo silijo jest. Jaz pravim dokler je otrok živahen in ni bolan ne se preveč sekirat. Bo že pridobila na teži. Kar pogumno naprej in ne se preveč obremenjevat s tem, ker otrok to čuti.

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 14:32:14   
Pobalami
Preberi si par postov nižje -  resnično nič ne je - je napisanih veliko izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 14:47:39   
aluš
Otroci so različni. Res je tako kot pravi Marija in res je tako kot pravi Lara.

Moj ta veliki tudi ni hotel skoraj nič jest. Smo letala za njim s hrano po stanovanju, po dvorišču ipd. Pa pred TV smo  jedli, pa sto igračk in animacij. Groza, se ne smem spomnit. Mi je kar mal na psiho udaril. Samo pediatrinja ni nikdar rekla, da je presuh (bil je suh, ima pa očitno močne kosti, tako da kg nima tako malo). V glavnem, če ni jedel zajtrka, ni nikjer pisalo, da bo jedel kosilo. Smo probal parkrat, ni jedel zajtrka, tudi kosila je pojedel par žličk, za večerjo še vedno ni bil lačen. Ko je bil star  tam 2-3 leta, se je že naprej drl (jokal) da ne gre za mizo, ko smo rekli da je kosilo, da ne bo jedel.

Ta mali, pa če ga pri kosilu piči (ga večkrat), da ne bo jedel ali pa če čisto malo poje, velikokrat še pred večerjo pride, da je lačen, sicer pa potem večerjo poje brez problema kar nekaj.

Zakljućek: niso vsi otroci enaki. Tudi jaz ne bi svetovala, da jo pustiš brez obroka, češ ko bo lačna bo že jedla. Ker pri vseh otrocih to na žalost ne deluje. Recepta pa na žalost nimam. Mi smo kuhali (in še danes v glavnem) samo stvari, ki jih je rajši jedel, večerjal je npr. banano in kakav, pod pašteto sem mu namazala še zdenka sir, da je bilo malo več kalorij. Pa adijo zdrava prehrana, samo da je kaj pojedel.  Ampak ti pa nisem fovš, ker jaz sem z enim neješčim imela to much dela, kaj še dojenček. No gotovo si vesela, ker vsaj ta mali pridno papca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 14:49:17   
aluš
Kar se pa tvoje starosti tiče, je pa tako, da ene tudi pri 35 nimajo toliko v glavi kot dvajetletnice. Čeprav sem sama imela otroke pri 27 in 33 letih. Kaj pa včasih, ko je bila moda in so jih imele pri 18 letih. Pa zato ni bilo nič narobe.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 17:20:07   
Putka
Meni se v takih primerih vedno poraja vprašanje, da otrok na ta način izsiljuje pozornost. Govorim na pamet, saj vas ne poznam, ampak tako zavračanje hrane ni normalno. Sploh ko si napisala, da ji nekaj pripraviš, pa hoče drugo, potem pa tega ne... Se mi zdi bolj izsiljevanje kot lakota.

Verjamem, da si zaskrbljena in zelo izčrpana. Mogoče, če bi manj časa posvetila hrani in dodatkom, pa več hčerki.. Lahko skupaj naprimer sadno solato pripravljata (za očka ali babico, ne zanjo), s tem se bo zamotila, pa mogoče še kdaj kaj poskusila.
vem da poleg vseh ostalih otrok nimajo časa letat za njo tko kot js doma. doma je pa tako pripraviš ji eno noče hoče drugo ji dam tisto spet noče hoče drugo in to vsak dan.
Če se cel dan vse vrti okrog hrane, verjamem da jo punčka sovraži. Saj se mamica/očka z drugimi stvarmi ukvarajata..

Ne zameri. Še enkrat - ne poznam vaju in ne izključujem, da gre za kako bolezensko stanje. Ampak če zdravniki niso našli nič?

Pa še nekaj. Kakšen pomen daješ sama hrani. Ti je zelo pomembno kaj, kdaj, kje ješ. Kompliciraš, ne kompliciraš. Čeprav je še majhna, taki otroci so zelo brihtni in hitro najdejo ta prav gumbek, na katerega pritiskat da starše jezijo.

Si ne predstavljam, da imam zelo neješčega otroka. Moja sestra je zelo (in še danes) komplicirala okrog hrane, samo nikoli do te mere, da se je vse samo še okrog tega vrtelo.

Jaz bi na tvojem mestu poskusila biti eno uro na dan s hčerko (pri igri, sprehodu..) brez omenjanja hrane. Ker ona sigurno čuti in vidi, da si znervirana in žalostna.





(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Naj se mi javi kdo!!
19.12.2007 22:53:25   
Peli
Moj mali bo februarja star 2 leti, ma pa 9,5kg, pediater sicer pravi da bi lahko imel kak kg več, drugače pa nič...
Že od malega je "štrajkal" s hrano, lahko rečem da sm nehala z "lovljenjem z žlico", pač poje kolikor poje, kakšen dan malo več, kakšen dan manj, ali skoraj nič, ne branim mu pa nobene hrane al pa sladkarije.
Če mi dopoldan poje polovico kosa kruha brez skorje in pol skute, sm že vesela, popoldan malo kosila, kar je včasih komaj omembe vredno, zvečer pa tud po približno 2 dl čokolina, gresa ali polente, če čez dan poje bolj malo, pa ga pošljem k tašči, da gresta h kuram po jajčka, katere mora obvezno takoj pojest user posted image , tako mi potem včasih tud po 2 ocvrta jajčka"potonka".
Moram pa rečt da je drugače ful zdrav in ne vidim vzroka za siljenje s hrano.
...ja druga zgodba pa so stari starši...user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Naj se mi javi kdo!!
20.12.2007 22:07:29   
doroteja23
Moja mala je bla septembra stara 2 leti in ima 9800g. Tudi sama sem razmišljala o dodatkih, ampak mi je zdravnica, ki sem jo vprašala za nasvet odsvetovala. Je rekla da ni nič presuha za svojo starost in pa predvsem velikost.
Hugolina Kolko pa je velika tvoja punčka?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Naj se mi javi kdo!!
20.12.2007 23:10:31   
hugolina24
velika je 78cm

drugače pa Putka niti slučajno se nevrti vse sam okol hrane da jo mora jest delava skupaj vse možne stvari pečeva piškote kuhava tud sadja sploh iz banane ogromno stvari ona vse to zlo zlo rada počne vsega je pa konc ko ji kaj ponudiš
drugič z njo se ogromno ampak res ogromno ukvarjam nikol je nesilim na grd način nikol nism zravn živčna sm pa izčrpana to se vidi takrat ko gre ona spat zravn nje se zmerej trudm da ji poskušam na lep način oddat hrano. kadar je se zravn zmeraj igra da se malo zamoti. saj tud js sm rekla nič več nebomo silli in sm jo čist pustila je pa v celem dnevu pojedla pol banane. voziva jo na ful dolge sprehode aktivna je cel dan tud tašča jo vozi sam pač preprosto ni nikol lačna. no saj zlo teško je to razumet če sam nisi na istem. Morem povedat da če bi bil moj prvi otrok moj sin ko lah je skoz bi se men tud to zdel čudno.
kar se tiče pa zdravnikov putka pa pravijo mi smo nardil vse zdej je pa na vas jest jest jest jest.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Naj se mi javi kdo!!
20.12.2007 23:25:16   
doroteja23
Saj za svojo velikost pa ima čisto dovol kg, po moje. Naša je velika 84 pa ima 9800- 9900g. Pa če sta vidva tud bolj drobna.

Kaj pa te skute al pa pudinge, al pa juhe tud noče?

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Naj se mi javi kdo!!
20.12.2007 23:32:45   
hugolina24
tud sama sm bla kot otrok manjša pa drobna sam ne tok kot ona in sm to tud rekla pediatrinji in me je sam nadrla da me je že 5krat poslala u bolnco na preiskave pa dodatne da neki bo treba nardit pa da tud višina čist zaostaja.Saj ko ji pa rečem naj mi pove ona kak tazga otroka nahraniš pa reče js nevem vsakega otroka drugač. tko da posvetovalnica je bla zame skoz nočna mora je pa res da odvisno od zdravnika sej se je tud našu kak zdravnik starejši u bolnci ko je reku da je čist vredu sam večina jih meni enako.
drugač pa pudnig jogurt skuta vse to je za njo pač igra da ma žličko pa mal preliva pa se igra če ji pa rečem naj papa pa joka ni hrane ko bi bla njej všeč.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Naj se mi javi kdo!!
21.12.2007 8:06:37   
crci06
NIČ SE NE SPOZNAM, SLUČAJNO SEM ZAŠLA SEM:

hugolina, če je posvetovalnica nočna mora, lahko zamenjaš pediatra. Mogoče boš s kom drugim lažje našla skupen jezik, pa čeprav se ne bosta strinjala.

Me pa zanima  - otroci, ki  nič ne jejo (pri nas je ravno kontra: čez 8 kg je  imel pri 6m) - ali pijejo pa?
kakšne DOBRE GOSTE SADNE SOKOVE...  na ta način se tudi da prelisičit.
Ali pa tiste "fore" iz hrane, da se z različnimi barvami hrane "riše" po krožniku.

A to v praksi ne deluje?

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Naj se mi javi kdo!!
21.12.2007 10:48:32   
nanka
Saj bi ti napisala da se ne sekiraj pa se jaz tudi. Naša bo stara kmalu 2,5 in ima celih 9 kg, zdaj ko je boln je spet padla na 8,8 kg. Meni se že meša. Kupujem hrano, kuham, mešam pa nič ne pomaga. Vsega poje 5 žlic in to je to. Tudi mene že mučijo nočne more, pa nič ne pomaga.
Pa tvoja starost nima nič s tem. Tale naš sonček je tretji otrok, prvo sem imela pri 18 pa ni bilo z njo nikakršnih problemov pri hrani. Ja je bila vedno na meji, ni bila pa pod njo in tudi jedla je. Saj se nebi tako sekirala, če bi jedla rada, pa  noče. Tudi mene pediatrinja sekira, skozi sva dali vse preiskave, pa ni razloga. Naši tudi sladkarije ne pomagajo, jih ne mara preveč. Edino pije pa veliko, to pa. Kaj narediti? Matrati se napej in čakati da gospodična dobi apetit.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Naj se mi javi kdo!!
21.12.2007 13:36:04   
hugolina24
tud pri men je problem v tem da poleti je kr šlo tud se je z mojim nenehnim trudom zredila sam zdej ko je kr naprej kaj prehlajena ima apetita še manj zadnč je pa dobila lažjo obliko rotavirusa in je spet zarad drisk pa bruhanja ful zgubila na teži to je problem pri teh drobižkih.drugač pa mam saj srečo da pije res veliko dajem ji večkrat na teden 100% sadne in zelenjavne sokove notr pa dodatke. sladkarije pa pri njej tud niso nič kaj zanimivga razn tok da odvija pa zavijauser posted image  

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Naj se mi javi kdo!!
21.12.2007 16:55:20   
nanka
Izgleda da smo kar na istem, vsak san in vsak obrok nova borba. Vem pa da je nekaterim to nerazumljivo, saj je težko verjeti, da otrok ni nikoli lačen, če nimaš takšnega doma.

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Naj se mi javi kdo!!
22.12.2007 1:26:19   
hugolina24
ja je teško vsakmu posebej razlagat sploh če je kaj novga recimo obiski al pa da mi kam gremo takrat absolutno ni časa jest. drugač pa itak mi skoz vsi govorijo pa to ji dej pa uno ji dej pa to probaj sam js to vse že vem na konc me pa pol vsak vpraša ja a res neje pa ČUDNO!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Naj se mi javi kdo!!
22.12.2007 1:41:45   
soncek28
JAZ BI NA TVOJEM MESTU NAREDILA TKO DA JI NE BI PREVEČKRAT HRANO PONUJALA,RECIMO VSAKIH 15 MINUR,AMPAK NA CCA 2 URI IN MISLIM DA TAKRAT BI RES LAČNA RATALA IN BI POJEDLA TISTO KAR JI PONUDIS,PA ČIM VEČ RAZLIČNE HRANE.rECIMO PRIMER,MOJA HČERKICA JE STARA 14 MES.IN SEM IMELA PROBLEM PRI VEČERJI,NIKOLI NI BILA LAČNA,POTEM SEM PA UVEDLA TO ,DA KO JO KOPAM(KER NAMREČ OBOŽUJE VODO)JI ZRAVEN NARDIM VEČERJO IN IN ONA SE SUPER NAJE,PA SVA OBE SREČNE,NO NE VEDNO,AMPAK VEČKRAT PA. VSE NARDIS SAM DA OTROK POJE IN DA NI LAČEN. NASA TEHTA 10 KG IN VISOKA 77 CM!!! VELIKO SREČE...

(odgovor članu hugolina24)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Naj se mi javi kdo!!
22.12.2007 16:01:14   
karin412
Ajla je tudi stara skoraj 2 leti, ima nekje 11kg in 83 cm (zaradi teže sem šla k pediatru pred 2 mesecema, ko je tehtala 10,4kg). Prav tako imam sinka, ki ima 4 mesece, pa 7 kg.
No,jaz Ajli dam velikokrat ogljikove hidrate-recimo polento, močnik,... pašto, ker ona bi pa jedla samo sadje in zelenjavo. Več ji provaj dati suhega sadja, tako bolj redilno, a zdravo hrano.
Jaz jo hranim tako-sadje takoj ko se zbudi,ker je lačna. Potem močnik, polento, ovsene kosmiče, proseno kašo in podobno za zajtrk; malica spet sadje ali kaj na kruhu; kosilo, po spanju malica sadje, ali jogurt; okoli 17.30 rata bolj lačna in rabi kaj bolj konkretnega,lahko kaj od kosila ali kak sendvič; za večerjo pa poje čokolino ali kaj zelenjavnega.
Upam, da ti bo kaj pomagalo.

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Naj se mi javi kdo!!
22.12.2007 17:07:10   
Putka
OK, hugolina, vidim da ste že vse sprobali. Glede na to, da je punčka aktivna in živahna - potem ji zgleda nič ne manjka. Ker podhranjeni otroci so brez energije, pa zebe jih, utrujeni so... Je pač taka konstitucija, pa zgleda da je še metabolizem zelo počasen.

Sem učila gimnastiko, so bile deklice v prvem razredu (7 let) s 15kg, moja pa bo marca 5 in ima 23 kil.

Samo skrelo me je, da je ves čas govora okoli hrane, pa se ji je zato zamerila.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Naj se mi javi kdo!!
22.12.2007 19:53:54   
silvya
Hugolina imaš podoben primer kot je bil moj. Jaz te razumem kaj pomenijo večne borbe pri hrani, ko otrok rasnično nič ne mara jesti, ko je ni hrane, ki bi mu bila všeč. V tolažbo ti naj povem, da se stanje čez nekaj let izboljša, vendar nikoli tak otrok ne postane super jedec, vsaj pri nas ni tako. Je pa hčerka, ki je neješča, dosti bolj odporna in manj bolana kot njen mlajši brat, ki je jedec. Nič se ne sekiraj, če te pediater okrega zaradi kilogramov. Povej mu, da če ti ne zna, kot strokovna oseba konkretno pomagati, te tudi grajati nima pravice. Mislim user posted image ... jaz bi ga zamenjala.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Naj se mi javi kdo!!
22.12.2007 22:57:00   
Shorty_
No naj se javim še jaz rodila sem pri 19tih pučko tako da sem deležna podobnih komentarjev kot ti. Stara je 12 mesecev ima 70 cm in 7180g.

Naj povem da sem imela jaz pri 6 letih 15kg in imam danes 149cm in 50kg mož pa 174cm in 58cm pa kljub očitni dednosti mi morijo vsi z njenimi grami. In ja v vrtcu pravijo da normalo je saj doma tudi vendar manjše količine in skoz je v pogonu kaka vsak dan enkrat kar je normalno, pije dovolj (2-4 deci na dan).


Rekla ti bom samo da se mi kadarkoli lahko javiš na ZS da si bova stali ob strani ker včasih se sprašujem koliko časa bom vse komentarje mirno prenašala.
Trenutno pije železov sirup ker je imela pri 6 mesecih nizek hemoglobim in jo je pediatrinja pri 12  na uč ocenila da je mordauser posted image še vedno slabokrvna. Pravi da bi  se ji moral dvignit apetit in sedaj smo v fazi čakanja.


Na trenutke zaradi tega obupuje včasih se pa zdim sama sebi smešna saj ko gledam svoje slike (Pri 12 mesecih sem imela 70 cm in 6550g) se mi zdi Nika čisto "normala"

No naj bodo vaši otročki dobrovoljni in zdravi če tudi jih hrana ne zanima prevečuser posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?