Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Najine poročne fotografije? 23.8.2005 8:41:30
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ni kej, fajn sta:)
|
|
|
|
|
Najine poročne fotografije? 23.8.2005 9:11:27
|
|
|
|
puncica
|
joj te slikce se pa tako slabo vidijo, sicer pa si imela zelo razkošno obleko a imaš še kakšne, kjer bi se bolje vidla, pa seveda šopek. Lepo res ni kaj:bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Najine poročne fotografije? 23.8.2005 9:51:49
|
|
|
|
muki1
|
Nič se ne vidi,samo belo blago, ful veliko belega blaga....
|
|
|
|
|
Najine poročne fotografije? 23.8.2005 12:10:25
|
|
|
|
Pia73
|
Men sta fajn. :bravo:
|
|
|
|
|
Najine poročne fotografije? 23.8.2005 12:31:11
|
|
|
|
Suana
|
mojca kaj naj ti rečem,res sta super:bravo::bravo::bravo:tvoja oblekca mi je zelo všeč,upam da se bo moj kaj spomnil ,ker jaz bi tudi imela tako:)-:)-:)- skratka bila si res lepa nevesta ,no da ne pozabimo na ženina ,on je bil tudi fajn!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: lp Suzana:kuza::kuza:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok in sidro v isti materniciTa mama se je za podvezovanje jajcevodov odločila pri 28 letih, saj je pred tem trikrat zanosila kljub uporabi kontracep...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
SANJATEJA 30ANJA (
70%)

SONJA (
8%)

TANJA (
22%)
Število vseh glasov: 264Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!