Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

pa je rulil kot zmešan, seveda lačen. Med dojenjem se je itak večkrat pokakal, pa je blo treba potem še enkrat previt. Jaz sem previjala po dojenju, malo sem počakala da se je mleko poleglo in nato v miru previla. Če je zaspal med dojenjem sem pa previla ko se je zbudil. Sicer sem pa kmalu uvedla previjane "na uro", ker je mali po 2 m starosti kakal samo 1x na teden: tako da sem previla zjutraj, potem pa na vsake 2-3 ure, na kolikor je bila plenica polna...neodvisno od dojenja (ni nujno da je previjanje tik pred ali po dojenju).
  pa je rulil kot zmešan, seveda lačen. Med dojenjem se je itak večkrat pokakal, pa je blo treba potem še enkrat previt. Jaz sem previjala po dojenju, malo sem počakala da se je mleko poleglo in nato v miru previla. Če je zaspal med dojenjem sem pa previla ko se je zbudil. Sicer sem pa kmalu uvedla previjane "na uro", ker je mali po 2 m starosti kakal samo 1x na teden: tako da sem previla zjutraj, potem pa na vsake 2-3 ure, na kolikor je bila plenica polna...neodvisno od dojenja (ni nujno da je previjanje tik pred ali po dojenju). 
			 in jo previjala "po potrebi", torej ko sem čutila čas za to. Imela je pa skoraj vsako pleničko pokakano in nikoli vnete ritke. Ker se je previjala spočita in sita, sem jo lahko dalj časa imela razvito - previjanje je postalo crtljanje in rite res nikoli ni imela vnete
  in jo previjala "po potrebi", torej ko sem čutila čas za to. Imela je pa skoraj vsako pleničko pokakano in nikoli vnete ritke. Ker se je previjala spočita in sita, sem jo lahko dalj časa imela razvito - previjanje je postalo crtljanje in rite res nikoli ni imela vnete . Je pa tudi res, da našo malo nikoli ni motila pokakana plenička. In mene prvih 6 mesecev tudi ne. Zdaj pa njo še vedno ne, nas pa zelo
  . Je pa tudi res, da našo malo nikoli ni motila pokakana plenička. In mene prvih 6 mesecev tudi ne. Zdaj pa njo še vedno ne, nas pa zelo .
  .  .
  .