|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Narobe svet :)
11.10.2004 7:40:29   
dory
Po porodu se je veliko stvari spremenilo...precej na bolje, imam pa tudi dve tezavi, ki me iz dneva v dan bolj morita...namrec opazam, da mi izpadajo lasje in to kar precej:zmeden:...je to normalno? Drugi problem je menstruacija, ki jo imam ze,ko je bil mali star dva meseca...zadnje dva meseca na dva tedna:zmeden:...je to tudi normalno? Sej vem, da telo, da pride k sebi potrebuje toliko casa, kot je trajala nosecnost, pa vseeno me zanima, ce je imela katera podobne izkusnje


hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Narobe svet :)
11.10.2004 9:07:10   
Bela
Teja glede izpadanja las bodi brez strahu, to je čisto normalno.Začne se pa okoli trtjega meseca po porodu.Meni že 1 mesec izpadajo v šopih, vzrok so hormoni.Na začetku me je bilo fuuul strah, pol pa sem na forumu ugotovila da se to dogaja skoraj vsaki ženski po porodu.Res, da traja nekaj časa a brez skrbi, plešasta gvišno ne boš in kmalu se bo ravnovesje v telesu spet vzpostavilo.
v zvezi z menstruacijo pa ne vem, najbolje da se posvetuješ s svojom ginekologom, tam boš sigurno dobila pravi odgovor.

Ps: ne sekirajse vse bo lepo in prav:)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Narobe svet :)
11.10.2004 9:54:41   
NinKa
Teja. po moje tu ni problema. Men je menstruacija prisla nazaj po 5 tednih in je bila prva dva meseca na 34 dni. Pol pa kar naenkrat tocna na 28 dni. Isto kot prej. Po moje se uro lahko nastavim po njej, tok je tocna. Je pa res, da nisem nikoli jemala tabletk. Mogoce kaj s tem. No, kar se menstruacije tice, naj bi se uredila v cca. enem letu po porodu.

Lasje. Ja, men so 6 mesecev po porodu kar izpadali, ampak ker jih imam kar nekaj, ful goste se ni tako opazilo. Mi je pa mesec po porodu, ko sem bla pri moji frizerki rekla, da naj bom pripravljena okoli 5-6 meseca po porodu, da bodo lahko tut mnozicno izpadali in da se naj ne sekiram, bo vse nazaj zrastlo.


Pozdravcek tebi in Maj-u!:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Narobe svet :)
11.10.2004 22:37:49   
frutka_
Teja mene je že strah, da bom plešasta postala...hihihi! Kar v šopih mi grejo ven, baje je to posledica hormonskih sprememb. V nosečnosti so mi bujno rasli in bili prečudoviti, zdaj pa se malo redčijo. Eh, bojo že novi zrastli...

Glede M pa ti ne znam pomagat, ker še je nimam.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Narobe svet :)
11.10.2004 22:42:05   
ZARA
teja jst mam iste probleme,ja sej sta Maj in Zara pribl. isto stara ane?? Maj je mal starejsi...Pa CR si imela isto kt jst...mam tud ze od 2 mes menstro...zgleda da je to to!!!
aja...pa lasje mi tud izpadajo kt nori...
papa :zajcek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Narobe svet :)
11.10.2004 22:44:02   
ZARA
...se to t'glavna...baje dobis menstro zato tako hitr ker ne dojimo :zmeden:!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Narobe svet :)
11.10.2004 23:54:48   
Anonimen
Glede menstruacije težko kaj rečem :zmeden2:, ker sem jo dobila prvič po 6,5 meseca po porodu, pa še vedno dojim, glede izpadanja las pa - po približno 3 mesecih po porodu so tudi meni začeli izpadati v šopih, vendar so kmalu začeli rasti novi in to v enormnih količinah pa tudi na mestih kjer jih prej definitivno ni bilo, največji problem pa je v tem, da se je med temi novimi pojavilo kar nekaj sivih, ki kar bijejo v oči...
Saj se bo vse uredilo...:rozica:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Narobe svet :)
12.10.2004 7:27:00   
dory
Hvala punce, ste me mal pomirile....sej zarad menstre se ne bom sekirala tolk, sam lasje so pa na vidnem mestu in ce bo slo tko naprej bom skor plesasta :)...upam, da se kmal stabilizira vse skupi :)

u madonca, sivi lasje pa pr men se nimajo nc za iskat :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Narobe svet :)
12.10.2004 10:51:53   
ZARA
ja kr prprav se pocas...hehe:)-:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Narobe svet :)
12.10.2004 12:56:00   
dory
hehe zara ne vem no....do kristusovih mam jest se kr neki,tko da se bojim, da te ujela ne bom :)-:)-:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Narobe svet :)
12.10.2004 13:10:09   
Tiki
Tudi meni že nekaj časa lasje zelo izpadajo. Tudi po prvem porodu so mi, ker pa sem po 5,5 mesecih ponovno zanosila, so mi takoj nehali izpadat;), tako da ne vem koliko časa se to vleče:zmeden2:.
Menstruacijo sem obakrat, kljub dojenju, dobila že po enem mesecu in pol. Najprej tudi na tri tedne, potem več kot mesec ne, po parih mesecih se je pa uredilo nazaj na 28 dni.
Upam, da tovrstne nevšečnosti hitro minejo:)
Lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?