|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne bom tukaj spala...
2.11.2005 15:22:41   
Manča
Naše dete je staro 22 mesecev in je do sedaj brez problema spalo celo noč (od 19h pa do 6h). Od 11. meseca dalje spi v svoji sobi. Že dobro leto imamo enako proceduro pred spanjem (umivanje zobk, kopanje oz. umivanje, petje , branje knjige, lupčka za lahko noč). Pred nekaj meseci smo pred petjem dodali še gledanje risanke na nacionalki in Lumpijevo umivanje zobk. Zadnje 3 ali 4 tedne pa kar naenkrat noče več spati v svoji posteljici. Takoj, ko detetu pokaževa hrbet, se začne dreti na vso moč. Zdaj sva že ene trikrat naredila napako in ga vzela k sebi v posteljo, saj je bilo po nekajkrat na noč vstajati prenaporno.
Imate kakšen nasvet za naju? Ste imele/i podobne težave? Kako ste jih rešile/i?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne bom tukaj spala...
2.11.2005 15:40:22   
Anonimen
Tudi Tia še vedno to počne, da se dere, ko odidem iz sobe, ampak enostavno se ne vrnem. In potem neha, ker vidi, da nič ne pomaga in da mora spati. Ker vem, da ji čisto nič ne manjka, da je sita, čista in suha, me sploh ne gane to njeno kričanje. Običajno zaspi v manj kot minuti.

(odgovor članu Manča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ne bom tukaj spala...
2.11.2005 15:43:46   
Anonimen
Ja, lepo vaju vleče za štrikce, tole vajino malo dete. Meje je moje tudi že kdaj pa kdaj. Če bi se mu pustila, bi mi samo ukazovalo. Pa se mu ne. Včasih celo zmagam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ne bom tukaj spala...
3.11.2005 9:57:59   
Anonimen
Se strinjam, takoj jo nehajta ven jemati in k sebi. Tudi naša ima obdobja, ko se ponoči zbuja in bi najraje k nama, ali pa zečer vpije za mano, ampak je včasih treba kar malo na silo in jo ignorirati, potem pa jo mine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ne bom tukaj spala...
6.11.2005 17:06:53   
KODA
Mi smo imeli podoben primer.KO sta bila manjša,je eden od naju moral obvezno it z njima spat,drugače je bilo dretje.Pa je moj rekel,da se to naj neha,ker se morata navadit it sama spat.Pa smo jih začeli dajat ločeno spat.Nato,ko sta bila že večja,sta začela hodit skupaj spat.Nato se pa začne.Ne pa ne zaspat.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?