|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neboleče prsi
26.1.2007 0:15:13   
*pajacek*
Živjo!

Sem med novimi člani foruma, vendar zadnje štiri mesece (zaenkrat še nič srečeuser posted image ), od kar z možem načrtujeva naraščaj, nenehno spremljam forum in vaše teme, ki mi velikokrat pomagajo odgovoriti na marsikatero vprašanje. Super ste!!!user posted image

Moj "problem" na katerega še nisem našla odgovora pa je naslednji. Vse ste pisale, da pred (ne)želeno user posted image čutite bolečino v prsih oziroma da je ta bolečina med sploh prvimi znaki nosečnosti (poleg zaostanka menstruacije). Sama te bolečine ne čutim tako pred kot med menstruacijo (user posted image redne - dan gor ali dol). Zanima me, če je še katera tu na tem forumu, ki pred zaostankom menstruacije oziroma pred prvim opravljanjem testa nosečnosti ni čutila nobene bolečine v prsih, pa je bil test kljub temu pozitiven? Upam, da nisem preveč zakomplicirala - pa hvala za odgovor!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neboleče prsi
26.1.2007 5:44:57   
Hope2
Pajacek, nič se ne sekiraj. Mene tudi joške nič ne bolijo, pa to sploh ni nujno znak nosečnosti. Poglej samo koliko žensk bolijo joške, pa dobijo M, pa poznam ženske, ki jih niso bolele pa so bile nosečke. Moja sorodnica je bila 5ali 6 tednov nosečka, pa ni imela ne napetih in ne bolečih joškic, prej je začela bruhat, kot pa joške čutit.
Jaz ti svetujem, da se ne oziraš toliko na nosečniške in nenosečniške znake, predvsem pa kaj imajo druge in kaj ne. Posluši in opazuj svoje telo, saj se vsako telo ženske drugače odziva. Sprosti se, posveti se dragemu, opazuj si sluz in meri BT. Tako boš najbolje vedela kdaj O, poleg tega pa dajta lepo vsak drug dan mal potelovadit in bosta stežka zgrešila O. Po odnosu malo počini v postelji, sveče ni treba, ker nima haskauser posted image . 4 mesece pa verjemi da ni velik. Vem da je želja močna, ampak narava dela svoje in narava da samo 25% možnosti zanositve na mesec, zato v enem letu spolno aktiven par, ki je zdrav, brez problemov, lahko NORMALNO zanosi.
Želim ti da zagledaš magični user posted image zelo hitro

(odgovor članu *pajacek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Neboleče prsi
26.1.2007 9:17:29   
total
Nikoli me ne bolijo prsi ne pred user posted image ,niti ko sm zanosila,sploh vedla nisem razen izostanka user posted image .

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Neboleče prsi
26.1.2007 10:59:53   
*pajacek*
Hvala vama za odgovor!user posted image 4 mesece pa res ni velik, sam kaj ko vsi komi komi čakamo user posted image user posted image .

Lep dan vsem! 

(odgovor članu *pajacek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Neboleče prsi
27.1.2007 18:42:16   
sevenka
Tudi jaz nisem imela nobenih znakov nosečnosti, razen izostanka M.

(odgovor članu *pajacek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?