|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni krvavitve
3.4.2012 15:47:39   
Anonimen
Imam eno vprašanje...
Na uz je G ugotovil, da moji pikici ne bije več srček, velikost ploda je bila za prib. 6t. Po mojih izračunih (vem kdaj sem imela O) je torej plod odmrl že pred 3 tedni. Se nebi morala v tem času že pojaviti krvavitev (ss)???
Ali glede na to, da krvavitve ni, obstaja možnost, da se je G zmotil?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni krvavitve
3.4.2012 17:36:28   
kajajaka
živjo
najprej en user posted image  saj vem, da sedaj najbolj potrebuješ toplo besedo in razumevanje...

Sama sem pred dobrim letom imela ss v 12 tednu - ravno tako so ugotovili na UZ da je velikost za 3 tedne manjša in da ni utripa. Takrat mi je G pokazala barvne prekrvavitve na UZ in povedala, da plodek, (ki je ostal siv in se ni obarval na UZ) nima več prekrvavitve - da je odmrl.

Tudi sama nisem nič krvavela.

Ko sem šla naslednji dan na čiščenje - abrazijo, so mi naredili še en UZ in potrdili, da je odmrl. Torej mislim, da ni straha, da bi odstranili še živ plod. Tega se najbrž bojiš, kajne?

Tri mesece po abraziji sem ponovno zanosila in danes cartam zdravo 2 mesečno deklico, ki je ne bi bilo, če ne bi lani imela ss... Verjamem, da se vse zgodi z razlogom.
Upam, da ti kmalu uspe ponovno zanositi, verjemi, da bo naslednjič vse ok. Upam tudi, da imaš sedaj ob sebi razumevajoče prijatelje/sorodnike/partnerja in da čimprej preboliš izgubo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.4.2012 8:26:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ni krvavitve
6.4.2012 13:25:48   
srečki
Najprej user posted image user posted image user posted image ne ni nujna krvavitev. Jaz sem imela 2xSS 1x 24T in drugič v 16t. Nič krvavela enostavno so na UZ ugotovili, da ni več utripa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ni krvavitve
6.4.2012 14:29:10   
Anonimen
Hvala za odgovore... na zadnjem uz se plodka praktično niti ni videlo več, tako da sem res sigurna, da ne bo nič in moram sedaj na abrazijo. Po eni strani je še dobro tako, da se je zgodilo tako zgodaj...ne predstavljam si, da se to zgodi npr v 24. tednu - mi je kar hudo, ko pomislim, da mora kdo čez kaj takšnega... user posted image

Sedaj bomo počakali, da gre tole mimo, potem pa optimistično v nove boje...

(odgovor članu srečki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ni krvavitve
6.4.2012 18:18:19   
čiba
Od mene en močan user posted image !! Tudi jat sem imela abrazijo v 11t. Plodek je odmrl v 7tuser posted image . Je pa spomin še zelo svež, saj od tega še ni veliko minilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?