|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nikoli lačni!
24.7.2004 23:14:49   
žaba
Prosimo, vas za pomoč. Naš mali navihanček (David)je star 4 mesece in sicer pravi zlatek, samo ko se je pa treba spravit jest pa nobene lakote.

Pojemo komaj okoli 500 - 550 ml HIPP-a (dojiti se ni hotel več kot en mesec)in zelo malo pridobivamo na teži (v 4 mesecih je pridobil komaj 2,25 kg na odpustno težo ,ki je bila 2,89 kg). Začeli smo mu dajat riževe kosmiče v flašo. Pa je blo en teden super (pojedli okoli 650 ml), potem pa spet stara pesem in začel spet štrajkat. Flašo jemo tudi po eno uro, če je potrebno. Najprej je sicer nekaj lačen in poje tudi cca. 80-90ml v petih minutah če hoče, ostalo se pa potem matramo in tulimo zraven ali pa da zaspi in v spanju še nekaj pocuza.


Drugače pa je zelo živahen ter vedno dobre volje ter nasmejan . Podnevi tudi zelo malo spi, ponoči pa spi že celo noč in tudi noče več jest. Razvojno mu sicer nič ne manjka, samo ta teža nikamor ne gre.

A je imela katera podobne probleme.!!! Mi že včasih prav živce zgublamo, ko je treba iti jest in vsak dan lovimo te uboge mililitre.

Prosimo za nasvete!!!! Kaj naj mu damo jest, da bo pridobil na teži in dobil apetit.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nikoli lačni!
12.8.2004 11:51:17   
Ksena
Halo!

Jaz sicer dojenčka še pričakujem in nimam tovrstnih izkušenj kot mama ampak kot OTROK. Namreč kot majhna sem bila prav neješča in sem pojedla le "pol flaše" dnevno. Kot rezultat sta me mama in ata silila s hrano, zganjala cel cirkus, posledica pa je bila da sem od tega, ker so vsi okoli mene samo silili hrano vame, začela jeclati - čisto psihična reakcija. Pri treh letih so mi operirali mandlje in od takrat naprej se mi je pa "čist utrgalo", namreč naenkrat sem dobila apetiti in bostala pravi mali buhtelj.

Težave zaradi jecljanja pa imam občasno še danes. In nauk? Ne sili otroka, čeprav mu hočeš najboljše, ker mu lahko s tem več škodiš, kot koristiš, kar nazorno kaže moj primer. Otrok poje kolikor mu paše in brez skrbi, ne bo shural. Lahko pa na otroku ta prisila in posiljevanje s hrano pusti trajne psihične posledice, kar je po moje veliko huje.

Pozdrav,
Ksenija

(odgovor članu žaba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?