|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nimam več idej
13.12.2005 11:57:40   
Bejba
Naš sonček se kljub svojim že 6-im zobkom, še vedno davi ob določeni hrani oz če so koščki slučajno malo večji (vendar še vedno v mejah normale, ki bi jih pri svoji starosti že moral znal lepo pojesti).
Zdaj, po prebolenih noricah pa je stanje še veliko slabše.
Jedel bi samo mlečne stvari - mlečne kašice, jogurte, ....... Čim mu ponudim kosilo, poje nekaj žličk, potem pa se mu obrne in zbruha ven še tisto kar je pojedel (pa ni važno ali je čisto zmiksano, ali je juha, ali krompir ali meso ali omaka). Ponudila sem mu že vse živo, stvari ki jih je prej brez problema jedel - so mu bile všeč, pa je zgodba ista. Vse se končna z bruhanjem. Kar davit se začne in potem vse vrže nazaj ven. Po možnosti še kaj iz prejšnega obroka zraven user posted image . Sva pa z mojim ugotovila, da se včasih kar sili k temu bruhanju, kar dela se da se davi in potem to toliko časa izvaja, da bruha (ampak samo kosilo). Pa ne zaleže nobena najina beseda.
Res ne vem več kaj naj. Ne more živeti samo od jogurtov, čokolinotov, frutolinotov,.....

Pa še nekaj - kaj svojim malčkom ponudite za jest, ko pridejo iz vrtca. Pri nas namreč čez teden ne kuhamo (premalo časa, ga raje posvetim sinku, kot štedilniku user posted image ), pa imam potem kar malo problem kaj mu dati. Kosilo je v vrtcu, ampak že okoli 11.30. Je dovolj, če dobi popoldne le kakšen jogurt in sadje ali neuser posted image ?

Hvala za odgovore in uživajte ob svojih srčkih še naprej.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nimam več idej
13.12.2005 12:53:41   
tinica
Naš Tin se tudi davi če je kakšen malo večji košček v hrani, da ne govorim o bruhanju. Naš je že tako prebrisan, da ko že vidi posodico v kateri pač je večino hrane se že sili na bruhanje. Tako, da včasih res ne vem več kaj naj mu dam za jest, če mu dam kruh pa ramao npr. potem mi dva grižljaja poje ostalo pa vse ven spluva zato mu moram pač še vedno dajati bolj kot ne spasirano hrano, da vsaj nekaj poje. Ko pa je bil bolan pa mi je skoraj vsak obrok izbruhal, da sem bila že čisto obupana. Upam, da je to samo neko obdobje, ko pač se jim ni za jest in pa, da bo hitro minilo.

Lp, Tina

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nimam več idej
13.12.2005 14:29:19   
mala maja
naš Nik se je tako davil cca 3 tedne nazaj. Je že veliko reči jedel pol pa kar naenkrat samo mlečne stvari pa tekočino, drugače je koj bruhal pa kar davil se je. Tud spasirano hrano malo bolj gosto ni mogel jest. Je pa tud precej kašlal kot bi imel nekaj vv grlu.


Ko sva končno prtišlala napotnico za pediatrično so mu tam vzeli bris in ugotovvili da ima ene vrste oslovski kašelj. No ko sva pa bila na kontroli en teden nazaj pri zdravniku mi je pa rekel da se mu je v grlu zarasla ena živalca....user posted image   in da je ta rasla in počasi zapirala dihalno pot in požiralnik.

ne bi te rada strašila sam mislim da mogoče ne bi bilo odveč da obiščeta pediatra ker če ima isto stvar(baje ima to stvar full otrok zdele) ne bi bilo dobro odlašat.

PA tudi če je kaj drugega bbi jaz obiskala pediatra ker lahko da je kaj dal v usta in se mu je zataknilo, kar na lepem ne verjamem da bi začel odklanjati hrano.

(odgovor članu tinica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nimam več idej
20.12.2005 18:34:24   
Annny
Ali ima tudi v vrtcu te probleme s kosilom?

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?